L’aeroport del Prat recupera la normalitat després de la intensa pluja

Durant mitja hora l'aeroport no ha pogut operar vols i n'ha hagut de desviar dos a Girona i Reus

L’aeroport del Prat ha deixat d’operar vols durant una mitja hora aquest migdia a causa de la intensa pluja que ha caigut. El control aeri ha començat inicialment a espaiar els aterratges i enlairaments, però poc més tard ha prohibit els enlairaments i ha comunicat a les companyies que no s’enlairessin avions d’altres aeroports amb destí a Barcelona.

Poc després fonts d’Aena ha explicat que ha pogut reobrir les pistes de l’aeroport, primer només per aterratges i uns 20 minuts més tard també per enlairaments. En total, s’han cancel·lat 26 vols per la pluja.

Durant l’estona que els aterratges han estat prohibits, els avions que estaven arribant a Barcelona han fet voltes sobre l’aeroport fins a tenir permís, excepte dos que no tenien prou combustible: un d’Easyjet procedent de Basilea (Suïssa) que ha estat desviat a Girona, i un de Ryanair procedent d’Hamburg (Alemanya), que ha estat desviat a Reus. Poc abans de les 13.30 hores ha començat a aterrar algun avió. La previsió és que la tempesta vagi cap al mar, i això permetria reobrir plenament l’aeroport abans de les 3 de la tarda.

Més informació

Comentaris

    muymaduro 27/07/2019 3:48 pm
    Todos los incidentes en Renfe ,Iberia etc son sabotajes.A ver si desastibilizamos Catalunya.Esta claro.Muchas casualidades,no???

Nou comentari