Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els quatre barris de Barcelona que atrauen més inversors immobiliaris

Un habitatge petit amb ascensor, de 40-50 m2, amb 1 o 2 dormitoris i situat a zones d’alta demanda de lloguer i llarg recorregut de revaloració. Això és el que demanden els inversors que volen comprar pisos a la ciutat, segons el consultor Iñaki Unsain. I és que davant del risc d’una possible recessió, els inversors especialitzats poden trobar bones oportunitats al mercat de l’habitatge i obtenir una bona rendibilitat pel lloguer i per la revaloració futura de l’actiu, protegint-ne la inversió de la inflació.

Els quatre barris que més oportunitats inversores ofereixen

Segons aquest consultor, amb una inflació elevada, els estalvis al banc perden el seu valor i davant de la previsió que ens enfrontem a un llarg període d’inflació, els habitatges pujaran de preu. Això indica que el més rendible és intentar comprar com més aviat millor, però sempre analitzant bé el mercat. I on? Destaquen zones com Sagrada Família, Gràcia, Sant Antoni o Poblenou. “Aquest tipus d’habitatges tenen una alta demanda de lloguer pels executius estrangers i estudiants de màster, per la qual cosa amb una bona posada a punt es pot aconseguir una rendibilitat pel lloguer del 5-6% i un altre 4% per la revaloració futura ”, detalla l’expert immobiliari.

Segons aquest consultor, el sector immobiliari és ara un valor refugi, perquè invertir en habitatge durant períodes de recessió suposa una “oportunitat excel·lent per aconseguir guanys a llarg termini”.

El lloguer mitjà a Barcelona, proper als 1.000 euros

La mitjana del preu a Barcelona se situa en 965 euros el 2022, però a la majoria de zones el preu s’ha disparat molt més. De fet, quatre districtes de la ciutat ja superen els 1.000 euros mensuals de mitjana: Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Ciutat Vella i l’Eixample. Si, com es preveu, els tipus d’interès continuen a l’alça, el mercat del lloguer podria acaparar més demanda, i en conseqüència, els preus podrien pujar més.

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Raul a novembre 16, 2022 | 12:45
  Raul novembre 16, 2022 | 12:45
  L'oferta de lloguer ha caigut a Barcelona un 46% el tercer trimestre de 2022 respecte el mateix període del 2021. Això no és tan maco com ho pinten, és un mercat ple d' inseguretat i despeses.
  • Icona del comentari de: 100%LLEIDATA a novembre 18, 2022 | 14:00
   100%LLEIDATA novembre 18, 2022 | 14:00
   Raul si no vols pagar tant de llogar ja sap pots vindre a un poble de Lleida això si serveis cap, ja que tots se'ls emporta Barcelona #Barcelonaensroba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa