Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona premiarà empreses que facin la vida més fàcil als treballadors
  • CA

Barcelona Activa ha convocat el XI Premi Barcelona a l’Empresa Innovadora en Organització i Ús del Temps per a empreses que faciliten la vida dels treballadors a través d’aquests mètodes. En un comunicat aquest diumenge, l’Ajuntament de Barcelona ha explicat que vol reconèixer públicament les empreses que desenvolupen mètodes per a una organització del temps més saludable, igualitari i eficient.

Les empreses i entitats podran presentar les candidatures fins al 15 de novembre en quatre categories: micro, petita, mitjana i gran empresa. A més, per valorar els projectes es tindrà en compte l’impacte que tenen a la igualtat ia la participació de la plantilla.

També hi ha la possibilitat que es doni una menció especial a una empresa de la Xarxa Nust, una xarxa formada per 140 empreses i entitats que contribueixen a fer una ciutat “millor per viure i treballar”.

Bones pràctiques que han guanyat anteriorment el premi

Algunes bones pràctiques que han guanyat el Premi en la darrera edició són: el Parentiu Social que permet permisos per atendre o acompanyar persones no familiars per fer cura d’infants o gent gran, la setmana de quatre dies laborals sense afectació salarial, la implantació d’un protocol de desconnexió digital, i mesures de flexibilitat autogestionada especialment per als qui ocupen posicions que requereixen presència i proximitat.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el Pacte del Temps, una estratègia impulsada per l’Ajuntament de Barcelona que cerca el compromís municipal i de les organitzacions socials i econòmiques de la ciutat per actuar conjuntament i aconseguir una organització social del temps, més saludable, igualitària i eficient.

Barcelona és la Capital Mundial de les Polítiques del Temps 2022-2023. Enguany el lliurement del Premi coincideix amb la Capitalitat que té com a objectiu generar més consciència i donar més visibilitat a les polítiques del temps com un dret de tota la ciutadania i estendre els seus impactes positius en la societat, les empreses i el planeta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a octubre 02, 2022 | 17:13
    Anònim octubre 02, 2022 | 17:13
    Que ho apliquin a les seves empreses subcontractades com majorel que gestiona l'OAC de Sant Miquel i en breu la del carrer Sicília, 216 en sous miserables i controls excesius. És l'ajuntament de Barcelona qui permet aquestes desigualtats. I per mostra busqueu una resolució de la síndica de maig de 2021 sobre el tema. Ara la diac sembla q viu i es mou molt bé dins del món de la privada

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa