Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
On omplir el dipòsit de benzina a Barcelona per 75 euros
  • CA

Des d’aquest divendres s’ha començat a aplicar a les benzineres el descompte de 20 cèntims sobre el preu del carburant. La rebaixa, aprovada pel Consell de Ministres com a part d’un paquet de mesures de resposta a la guerra d’Ucraïna, respon a les queixes de ciutadans i diferents sectors que veien la seva activitat afectada per l’increment del preu del litre de gasolina i dièsel .D’aquests 20 cèntims, 15 els aportarà l’Estat i els cinc més són un mínim que hauran d’aplicar les petrolieres, encara que només aquelles amb capacitat de refinació a Espanya i una facturació que superi els 750 milions d’euros.

Un estalvi mitjà de 10 euros

Ara bé, cal tenir en compte que la rebaixa del preu es veu refectida en el tiquet. Un exemple, posar 30 euros de gasoil, a un preu original de 1,55 euros, ha suposat un descompte de 3,87 euros. És a dir, el preu real de posar 22 litres és de 33,87 euros sense el descompte.

I a Barcelona ciutat, on podem omplir un dipòsit estàndard de 50 litres de benzina sense plom per 75 euros ? Segons un comparador d’Internet, que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona ciutat, la millor opció tant per a benzina sense plom 95 és Petrocat Directe, al carrer ciudad de Asunción 69. Aquí la benzina està a 1,709 euros. Amb el descompte, 1,509, de manera que per 75,45 euros tenim el dipòsit ple amb 50 litres.

En el cas del gasoil, la benzinera PETROPRIX del carrer Badajoz, 118 és la que té el litre més econòmic, a 1,749 euros abans del descompte. Això fa un preu final de 77,45 euros per a un dipòsit de 50 litres. Ras i curt, sense comptar la diferència en el preu de sortida per litre de cada benzinera- hi ha diferències de fins a 11 cèntims-, l’estalvi mijà omplint el dipòsit és de 10 euros.

A l’Hospitalet, una mica més barata

Ara bé, a la ciutat veïna de l’Hospitalet, la benzinera BONAREA de la carretera del Mig ven el litre de benzina sense plom a 1,66 euros, que amb el descompte cau als 1.46 euros. De manera que allà ompliu el dipòsit per 73 euros. A la mateixa benzinera, el gasoil és també el més barat, a 1,75. Amb els descompte, baixa a 1,55 i podeu tenir el dipòsit de 50 litres de gasoil per 77,5 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa