Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Guàrdia Urbana tanca el restaurant insubmís de Barcelona
  • CA

Ni 24 hores ha durat obert el restaurant El Mordisco de l’Eixample, que s’havia declarat insubmís i es negava a obeir el tancament de bars i restaurants durant 15 dies decretat pel Govern de la Generalitat. La Guàrdia Urbana ha fet una inspecció al local i l’ha clausurat per incomplir la normativa, a més de posar-li una multa, segons ha avançat Betevé i ha pogut confirmar el TOT Barcelona de fonts municipals. La seva propietària, Rosa Esteva, assegurava aquest divendres a que s’havia gastat 34.000 euros en un filtre anticontagis i que el seu local era“tan segur com un quiròfan”.

La fundadora el Grup Tragaluz va desafiar la Guàrdia Urbana a anar al seu restaurant. “Si ve la policia, els diré el mateix que a tothom. ‘Si tu em pots demostrar que a un supermercat, que toquem tot el que volem agafar i estem a prop d’altres persones constantment, estàs més segur que aquí, m’ho repenso’. Fins que això no passi, seguirem”. Estava tan convençuda de tenir raó que fins i tot va posar un anunci a La Vanguardia en paper. Els agents no han sigut tan comprensius l’han obligat a abaixar la persiana.

Ara que no podrà tornar a obrir fins d’aquí dues setmanes com a mínim, l’empresària es planteja llençar la tovallola. “Tancaré. Més de 100 persones aniran al carrer”, ha etzibat a la televisió barcelonina. Esteva tenia tres establiments abans de la pandèmia. Ara en té un en suspensió de pagaments i segurament tancarà els altres dos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa