Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El MWC 2021 se celebrarà de l’1 al 4 de març

El Mobile World Congress (MWC) 2021 se celebrarà del dilluns 1 al dijous 4 de març, més tard de la seva tradicional data, l’última setmana de febrer, segons consta en la pàgina web del saló. Segons publica ‘El País’, la GSMA, l’associació que organitza el Mobile, donarà més detalls de l’edició de 2021 a la fi de març. Els organitzadors del MWC han demanat “paciència” mentre afronten els efectes de la cancel·lació del congrés d’enguany, el que ha ressaltat que té conseqüències molt significatives per a l’organització.

Recordem que el Mobile 2020 s’havia de celebrar des d’aquest dilluns fins al dijous a Barcelona però la GSMA va decidir cancel·lar l’esdeveniment pel brot mundial de coronavirus i l’anul·lació massiva d’empreses participants. El congrés tecnològic preveia per a l’edició d’aquest any més de 110.000 assistents provinents de 200 països, alguna cosa més que el rècord de participació de fa un any, i un impacte econòmic de 492 milions d’euros. El saló esperava generar en la seva quinzena edició a Barcelona al voltant de 14.100 ocupacions temporals, a més de comptar amb més de 3.000 expositors i de 170 delegacions governamentals.

Més notícies

Hoffman vol començar a negociar la renovació del MWC a finals d’any o principis del 2021

Notícia: Hoffman vol començar a negociar la renovació del MWC a finals d’any o principis del 2021
Comparteix
El màxim responsable del congrés diu a TV3 que espera "trobar la manera de continuar a Barcelona en el futur"
Notícia: Hoffman vol començar a negociar la renovació del MWC a finals d’any o principis del 2021 - Mobile

Descomptes del 20% als apartaments turístics per la cancel·lació del MWC

Notícia: Descomptes del 20% als apartaments turístics per la cancel·lació del MWC
Comparteix
Els hotels, els comerços, els restaurants i els museus també llancen ofertes especials per a l'Opportunity Week, del 21 de febrer a l'1 de març
Notícia: Descomptes del 20% als apartaments turístics per la cancel·lació del MWC - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa