Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Marc Ribas critica les polítiques de Barcelona: “Ha mort gastronòmicament”

El cuiner català Marc Ribas està de moda gràcies als seus programes ‘Cuines’ i ‘Joc de cartes’, que lideren la graella de TV3. De fet, l’últim ha estat reconegut recentment amb un premi ONDAS. En una entrevista aquest cap de setmana a Catalunya Ràdio, el xef català ha repassat la seva trajectòria i ha aprofitat per enviar un dard a Ada Colau per les seves polítiques. “Barcelona s’ha mort gastronòmicament”, ha dit el cuiner de forma contundent quan li han preguntat per la ciutat.

Marc Ribas ha deixat clar que “no s’ha afavorit a nivell polític” la restauració i ha comparat les polítiques amb les de Madrid. “Mires les facilitats que es donen a Madrid, que abans no hi havia restaurants top, i ens han passat la mà per la cara”, diu de forma contundent Ribas.

“El que hi ha és altament preocupant”

El famós cuiner de TV3 assegura que sempre hi ha hagut “restaurants TOP” a la ciutat i que aquests hi continuen estant. El problema, segons Ribas, ve amb la resta d’establiments. “El que hi ha just a sota del TOP és altament preocupant”, diu Ribas, que lamenta que la classe política no ajudi als restauradors.

El cuiner no només ha comparat Barcelona amb Madrid, sinó també amb Girona. Assegura que la capital ha perdut una de les principals clienteles que tenia, els turistes gastronòmics. Girona, en canvi, ha mantingut la política de sempre en moments complicats i segueix apostant pels clients de tota la vida, que en aquest cas són gironins.

Tancaments massius a la restauració

Barcelona veu com, en els darrers mesos, estan tancant locals històrics en diferents punts de la ciutat. L’últim, una cafeteria referent de Sarrià. El Caffe San Marco, una cafeteria emblemàtica situada al carrer Major de Sarrià, cantonada Padró de la Creu, de la qual diuen que servia el millor tallat de tota la ciutat. En aquest cas, els propietaris, a diferència d’altres establiments, no han volgut donar cap pista sobre el motiu que els ha dut a tancar el local.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní emprenyat. a novembre 08, 2022 | 08:22
    Barceloní emprenyat. novembre 08, 2022 | 08:22
    Normal. La Colau treballa a favor de Madrid, aixó ho sap tothom. Aleshores, quan la fotem fora de l'alcaldia, ja sap on trobarà la menjadora: a la Villa y Corte.
  2. Icona del comentari de: Manel a novembre 08, 2022 | 10:26
    Manel novembre 08, 2022 | 10:26
    Amb pregunto, que hi te a veure la colau, i l'ajuntament en el fet que la gent, segons diu el Marc, no vaguin prou vegades als restaurants?, que consti, que odio la colau i tota la seva tropa de vividors, no serà que la cultura del Madriz i Calalunya es diferent?, a les espanyes frequenten molt els Bars, perque treballen poc, ja estem els Catalans per pagar els seus capricis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa