Manuel Valls i Ernest Maragall xoquen a Twitter per la independència

L'ex primer ministre de França critica l'alcaldable d'ERC per dir que Barcelona ha de ser "punta de llança de la construcció de la República amb totes les conseqüències"

L’alcaldable defensat per Albert Rivera, Manuel Valls, ha saltat avui arran d’una piulada d’Ernest Maragall que recollia una de les moltes coses que ha dit en un acte de precampanya al Poblenou, on s’ha parlat del paper de la dona en les institucions, d’habitatge i també del paper que ha de tenir Barcelona en la construcció de la República. Segons Maragall, la capital de Catalunya ha de deixar de banda “les ambigüitats” (missatge a Ada Colau) i ser “punta de llança” en aquest terreny “amb totes les conseqüències”.  

L’alcaldessa ha ignorat la referència de Maragall, i en canvi l’ex primer ministre francès s’ha llançat de cap a l’oportunitat de tenir un estira-i-arronsa amb el candidat d’ERC a la xarxa, al qual ha retret els seus “deliris”.

El cas és que Maragall no s’ha quedat quiet i ha replicat a Valls amb una altra piulada en què especificava el que volia dir amb la paraula “conseqüències”. “Barcelona ho farà tot per ser capital europea de la justícia i la llibertat” i “el que calgui per fugir d’un Estat hostil que ens vol ciutat provinciana”.

 

Nou comentari