El líder dels taxistes de Barcelona derrota en un tribunal al seu advocat estrella

Un jutjat tomba la querella que Elpidio Silva havia presentat contra el líder dels conductors, 'Tito' Álvarez, per assetjament, amenaces i lesions

Nou capítol en l’estira i arronsa entre els taxistes de Barcelona i el seu advocat estrella, Elpidio Silva. El lletrat s’havia querellat contra el líder del sindicat Élite Taxi, Alberto Tito Álvarez, per assetjament, amenaces i lesions. I una jutgessa de la capital catalana li ha tombat de bon inici: no ha admès ni a tràmit la querella. La titular del jutjat d’instrucció número 18 de Barcelona considera que els fets “no constitueixen infracció penal”. 

[r:1]

La magistrada conclou a la interlocutòria, consultada pel TOT Barcelona, que la querella de Silva ha volgut donar “aparença delictiva” al que és un “conflicte d’interessos” entre ell i Álvarez. “Aquests fets, malgrat dotar-los d’aparença delictiva, no constitueixen un delicte”, expressa la jutgessa al document. 

[r:2]

Per tot plegat, la jutgessa rebutja admetre a tràmit la demanda de Silva. A més, fa referència als tuits d’Álvarez aportats per l’exjutge com a suposades amenaces. “(Les piulades) no contenen ni amenaça ni expressió intimidatòria, ni tan sols desprestigi”, exposa la magistrada. 

Més informació

Nou comentari