Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Level aspira a reforçar la presència de Barcelona als Estats Units
  • CA

Level ha començat a comercialitzar els seus vols amb codi compartit amb American Airlines. Des d’aquest mes, la companyia aèria americana ofereix vols de l’aerolínia d’IAG a través dels seus canals de venda. A través d’aquest servei, Level preveu reforçar la presència de Barcelona als Estats Units i millorar la seva penetració en aquest mercat.

Aquest servei facilita també l’accés d’American Airlines a la capital catalana, gràcies als vols sense escales des de San Francisco i Boston. L’aliança arriba en un moment en el qual Espanya permet l’entrada sense restriccions ni proves a les persones procedents dels Estats Units. Actualment, Level vola a San Francisco amb dues freqüències setmanals i tres a Nova York.

Més notícies
Roman Llort, xofer VTC, director de Limo Service BCN
Els VTC tradicionals, víctimes de la guerra entre taxis, Uber i Cabify
Notícia: Els VTC tradicionals, víctimes de la guerra entre taxis, Uber i Cabify
Comparteix
Una normativa paraigua pensada per a les noves plataformes els escanya. Multes i restriccions posen al límit 400 autònoms que s’hi dediquen des de fa dècades
gemma-aguilera
Milions de turistes i una llengua morta
Notícia: Milions de turistes i una llengua morta
Comparteix
"Una llengua no s’ha d’imposar, però sí defensar. I a Catalunya, el català s’ha defensat amb massa tebiesa a totes les institucions, amb el temor que algú pogués ofendre’s"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa