Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les botigues més singulars de Barcelona, a la teva butxaca
  • CA

La pandèmia no ha pogut amb la jove guia Emblemàtics Barcelona, que per segon any consecutiu documenta i recomana les botigues més singulars de la capital catalana. L’edició 2020 inclou 120 establiments, amb 10 noves incorporacions i les baixes de dos comerços centenaris del barri Gòtic, El Ingenio i la Camiseria Xancó.

Es tracta d’un llibret de mida butxaca, dels que acompanyen al passejant en la descoberta de racons especials. És un projecte del Fons d’Imatges del Comerç de Catalunya (FICC), amb el suport de l’Associació d’Establiments Emblemàtics i de l’Ajuntament de Barcelona. Té 10 capítols, un per cada districte, i cada comerç ve ressenyat amb les dades de contacte, un mapa, una fotografia actual, una il·lustració en tinta negre i una descripció trilingüe. També assenyala al lector si el comerç en qüestió està catalogat com a patrimoni històric o arquitectònic.

“Aquest any, arran de la crisi sanitària, n’hem fet una tirada més curta per prudència”, explica Esteve Vilarrúbies, autor de la guia. D’arrencada n’han publicat 1.500 exemplars –l’any passat van ser 2.000– i si s’esgoten n’imprimiran més, puntualitza. Es pot trobar a llibreries de Barcelona per 14 euros i disposa també d’una versió digital, amb vídeos i visites virtuals a alguns dels locals més destacats.

Sortegem 3 exemplars

Al perfil d’Instagram del TOT Barcelona regarem 3 exemplars de la guia 2020. El sorteig és molt senzill i s’hi pot participar fins divendres 19 de juny. Entregarem els llibres a les tres persones guanyadores a la redacció del diari, situada al centre de Barcelona, amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa