Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La fruiteria digital que triomfa a Barcelona
  • CA

Un negoci de tota la vida, però amb innovació i amor a la terra. Aquesta és la filosofia de Fruterías Moreno, guardonada amb el premi a millor iniciativa individual dels Premis Comerç de Barcelona 2022, en reconeixement a “l’obertura de la nova línia de negoci digital” i el seu “servei de venda a domicili sense emissions de diòxid de carboni”, segons va expressar el jurat dels premis.

Fruterías Moreno té parada física al mercat del Carmel. Fins aquí, res especialment novedós, però si et porten la compra a casa i et garanteixen que el transport no generarà emissions contaminants perquè es fa de forma sostenible?

Una imatge de la parada de Fruterías Moreno al mercat del Carmel

Del mercat a casa

El negoci va començar l’any 1972, i avui, mig segle després, s’ha adaptat a les noves necessitats dels clients, que no només busquen comoditat -sovint anar al mercat no és compatible amb els horaris laborals- sinó també compromís amb el medi ambient i un futur més sostenible. No només amb productes de qualitat que respectin l’entorn i la feina dels pagesos, sinó també no generant contaminació amb transports. El repartiment és a càrrec de En bones mans, una iniciativa social sense ànim de lucre que dona oportunitats laborals a col·lectius de persones en risc d’exclusió social. Aposta pels repartiments sostenibles i de proximitat, a peu. Si bé també pot fer repartiments més allunyats si es requereix.

A més, Fruterías Moreno ofereix la possibilitat de veure la seva feina en directe al mercat del Carmel amb unes càmeres que ha instal·lat. Ho pots veure fent clic aquí.

També s’ha guardonat Associació de venedors del Mercat de Sants, per la feina feta per l’associació amb el projecte Aula Gastronòmica. També posa en valor que l’equipament s’utilitzi per formar els nens i les nenes, però també les persones adultes, en cuina d’altres cultures o per a persones amb particularitats alimentàries.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa