Tanquen les galeries d”El camello’ de Portaferrissa, condemnades per la crisi

Les quatre botigues i el bar de l'establiment del Gòtic desapareixeran per dificultats per pagar el lloguer

Unes galeries populars de Barcelona i amb gairebé 50 anys d’existència tanquen a causa dels estalls de la crisi pandèmica. Desapareixen les botigues d’El Mercadillo del carrer de la Portaferrissa, conegudes com El Camello per la figura del mamífer que rep a l’entrada. La galeria tancarà a primers de setembre, segons ha informat El Periódico.

El comerç ha sigut conegut des de fa gairebé cinc dècades per acollir establiments de roba underground que han vestit diferents tribus urbanes. Els deutes pel lloguer durant la crisi sanitària han dut la propietat al jutjat per reclamar el desnonament.

Finalment, els llogaters han acordat tornar les claus voluntàriament. El lliurament suposarà que les últimes quatre botigues d’El Mercadillo abaixin la persiana. També es clausurarà el bar El Jardí i la seva característica terrassa dins de l’establiment. La xarxa veïnal Fem Gòtic ha lamentat el tancament els darrers dies en les xarxes socials, on ha culpat a la propietat per exigir “una pujada de lloguer inassumible”.

Més informació

Comentaris

    Víctor, emprenyat. 14/08/2021 11:18 am
    El tancament d'establiments és una desgràcia per a l'economia dels països. No hi haurà cap govern que sia capaç d'acabar o si més no, minorar el sentit negatiu d'aquesta malaurada situació? El futur se'ns presenta descoratjador. Pobra jovent, sense esdevenidor i totalment mancat d'il.lusions.

Nou comentari