Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La Cambra i CaixaBank finançaran l’emprenedoria amb un milió en crèdits
  • CA

La Cambra de Barcelona i MicroBank, el banc social de CaixaBank, han signat un acord de col·laboració per incentivar l’activitat emprenedora i l’autoocupació establint una línia de finançament d’un milió d’euros, segons han informat les dues entitats en un comunicat aquest dijous.

MicroBank crearà així una línia econòmica que es destinarà, a través de microcrèdits, a la creació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació per desenvolupar el teixit econòmic català i anirà a aquells que fomentin la igualtat entre homes i dones, nous residents , persones amb discapacitat i col·lectius vulnerables.

A més, el banc també crearà una línia de finançament per a autònoms i microempreses afectades per la situació derivada de la Covid-19 per poder atendre les seves necessitats i pèrdues per la pandèmia. Podran aconseguir aquestes ajudes aquells professionals autònoms i microempreses amb menys de deu treballadors i una facturació anual inferior a dos milions d’euros, amb un pla d’empresa i l’informe favorable elaborat per MicroBank, amb un import màxim de 25.000 euros.

El criteri per concedir la subvenció es basarà en la confiança de la persona o equip que sol·licitarà el préstec i la viabilitat de el projecte. L’acord s’ha subscrit amb la presència de el director gerent de la Cambra de Barcelona, ​​Xavier Carbonell, la directora territorial de CaixaBank a Barcelona, ​​Maria Alsina, i el president de MicroBank, Juan Carlos Gallego González.

Més notícies
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, durant una roda de premsa / ACN
La Cambra demana incrementar de 40 a 100 milions les ajudes a la restauració
Notícia: La Cambra demana incrementar de 40 a 100 milions les ajudes a la restauració
Comparteix
També demana a l'Ajuntament de Barcelona que rebaixi més l'IBI i la taxa de terrasses
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, valora la visita de Felip VI / ACN
Canadell considera que la visita de Felip VI “no és necessària”
Notícia: Canadell considera que la visita de Felip VI “no és necessària”
Comparteix
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona creu que el monarca "incita a que la gent respongui"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa