Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Hoffman proposa que Barcelona lideri la recerca en bateries per a mòbils
  • CA

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, vol crear un consorci públic-privat amb empreses, universitats i centres de recerca per abordar des de Barcelona el que considera que és el proper repte per a la indústria mòbil: l’optimització de les bateries. En una entrevista amb el diari ABC aquest diumenge, Hoffamn ha dit textualment que els mòbils actuals són més potents que els que van portar a la Humanitat a la Lluna però en canvi les bateries “no ha avançat tant”.

Ha celebrat la “bona predisposició” per part de les administracions per a la creació del consorci que proposa, i ha assegurat que pretén celebrar al novembre una conferència internacional per establir les seves bases. Preguntat per quin serà el futur del Mobile World Congress (MWC) un cop conclogui l’acord amb Fira de Barcelona el 2024, ha advocat per una renovació: “Per què voldríem canviar alguna cosa així?”, ha reflexionat.

La independència i el MWC

També ha afirmat que el 2017 el procés independentista podria haver fet perillar la continuació del MWC: “Si Catalunya arriba a convertir-se en un país independent i ningú hagués pogut viatjar aquí, no haguéssim pogut organitzar el congrés”, ha alertat.

Ha recordat que, encara que va haver preocupació per part de molta gent, l’organització no va arribar a fer plans alternatius ni de contingència: “Afortunadament, no vam haver d’enfrontar-nos a això”. Ha assegurat que ara no els preocupa “la inestabilitat política”, que tenen bona relació amb l’Ajuntament de Barcelona, ​​la Generalitat i el govern espanyol i que, als seus ulls, la capital catalana no ha perdut prestigi.

Edició 2021

Preguntat per si està garantit que es celebri el MWC al juny, ha dit que el pot “assegurar”. Contempla com a única excepció que les autoritats sanitàries obliguin a posposar-lo donada la situació epidemiològica. Així, ha defensat que el congrés estarà “molt per sobre dels estàndards màxims de seguretat”. Encara que no pot garantir que algú que acudeixi al MWC no s’encomani, sí que faran tot el que estigui a les seves mans per evitar-ho.

Espera assolir la capacitat màxima d’assistents, que serà de 52.000. Tot i l’acord per garantir l’entrada dels congressistes extracomunitaris, ha augurat que serà més fàcil que vinguin visitants d’Europa o d’Espanya, per la qual cosa estudia crear una oferta que els “apel·li” directament.

Més notícies
El conseller delegat del GSMA, John Hoffman, en una roda de premsa a Fira de Barcelona / ACN
Hoffman avisa que aquest MWC deixarà un 20% del rèdit habitual
Notícia: Hoffman avisa que aquest MWC deixarà un 20% del rèdit habitual
Comparteix
L'impacte econòmic per a Catalunya enguany serà molt menor | Ayuso no va trucar al GSMA l'any passat
El conseller delegat del GSMA, John Hoffman, en una roda de premsa a Fira de Barcelona / ACN
El Mobile, disposat a seguir a Barcelona més enllà del 2024: “Per què canviar el que funciona?”
Notícia: El Mobile, disposat a seguir a Barcelona més enllà del 2024: “Per què canviar el que funciona?”
Comparteix
L'empresa organitzadora garanteix que el congrés d'enguany es farà amb tota seguretat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa