La GSMA tornarà els diners de les entrades per la cancel·lació del MWC

Les tarifes del MWC de 2021 seran les mateixes que les de 2019

La GSMA ha anunciat un paquet de mesures financeres per a compensar als assistents i clients que havien de participar en el Mobile World Congress (MWC) d’enguany, que s’havia de celebrar del 24 al 27 de febrer a la Fira de Barcelona i es va anul·lar per la crisi del coronavirus i la cascada de cancel·lacions d’empreses.

En un comunicat aquest dimecres, la GSMA ha explicat que el paquet, que inclou la devolució del 100% de l’import de les entrades per a assistents, “demostra una bona voluntat genuïna i també assegura la longevitat i la sostenibilitat de la sèrie d’esdeveniments de la GSMA i el MWC”.

La companyia ha explicat que els expositors que van cancel·lar la seva assistència només podran optar a les ofertes de crèdit i que les tarifes de l’edició de 2021 seran les mateixes que les de 2019 “com un gest addicional de bona voluntat per a fer costat” als clients.

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha assenyalat que valoren la lleialtat i el suport als seus membres i socis en l’ecosistema mòbil a tot el món: “Estem agraïts de comptar amb el suport total de la nostra Junta de Directiva i ja tenim suport formal d’exhibició per al MWC Barcelona 2021 de NTT Docomo, Orange, Telefónica i Vodafone”.

La companyia ha explicat que dona suport a la decisió que va prendre de cancel·lar el MWC de 2020 perquè, com ha quedat clar en esdeveniments posteriors, era l’única opció en aquest moment: “És un reconeixement que, sense assistents, expositors i patrocinadors, no hi hauria MWC Barcelona”. “La GSMA agraeix als seus col·legues en la indústria pel seu continu suport. L’enfocament busca assegurar una relació a llarg termini amb tot l’ecosistema del MWC durant els pròxims anys i ha estat creat per a brindar a tothom la millor oportunitat possible per a tornar en el MWC Barcelona 2021”, ha assenyalat.

Com es retornaran els diners?

Els clients amb despeses de fins a 5.000 lliures (5.465 euros) tindran l’opció de cobrar el 100% de l’import o obtenir un crèdit equivalent al 125% del seu desemborsament en 2020, que s’aplicarà com a descompte en les reserves dels següents tres anys: del 65% en l’edició de 2021, del 35% en la de 2022 i del 25 en la de 2023.

Els clients amb despeses superiors a 5.000 dòlars (5.465 euros) tindran l’opció de cobrar el 50% de l’import pagat per a l’edició de 2020, amb un límit màxim de 150.000 dòlars (163.960 euros) , o un crèdit amb les mateixes condicions que l’anterior.

Més informació

Nou comentari