Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La GSMA tornarà els diners de les entrades per la cancel·lació del MWC
  • CA

La GSMA ha anunciat un paquet de mesures financeres per a compensar als assistents i clients que havien de participar en el Mobile World Congress (MWC) d’enguany, que s’havia de celebrar del 24 al 27 de febrer a la Fira de Barcelona i es va anul·lar per la crisi del coronavirus i la cascada de cancel·lacions d’empreses.

En un comunicat aquest dimecres, la GSMA ha explicat que el paquet, que inclou la devolució del 100% de l’import de les entrades per a assistents, “demostra una bona voluntat genuïna i també assegura la longevitat i la sostenibilitat de la sèrie d’esdeveniments de la GSMA i el MWC”.

La companyia ha explicat que els expositors que van cancel·lar la seva assistència només podran optar a les ofertes de crèdit i que les tarifes de l’edició de 2021 seran les mateixes que les de 2019 “com un gest addicional de bona voluntat per a fer costat” als clients.

El conseller delegat de la GSMA, John Hoffman, ha assenyalat que valoren la lleialtat i el suport als seus membres i socis en l’ecosistema mòbil a tot el món: “Estem agraïts de comptar amb el suport total de la nostra Junta de Directiva i ja tenim suport formal d’exhibició per al MWC Barcelona 2021 de NTT Docomo, Orange, Telefónica i Vodafone”.

La companyia ha explicat que dona suport a la decisió que va prendre de cancel·lar el MWC de 2020 perquè, com ha quedat clar en esdeveniments posteriors, era l’única opció en aquest moment: “És un reconeixement que, sense assistents, expositors i patrocinadors, no hi hauria MWC Barcelona”. “La GSMA agraeix als seus col·legues en la indústria pel seu continu suport. L’enfocament busca assegurar una relació a llarg termini amb tot l’ecosistema del MWC durant els pròxims anys i ha estat creat per a brindar a tothom la millor oportunitat possible per a tornar en el MWC Barcelona 2021”, ha assenyalat.

Com es retornaran els diners?

Els clients amb despeses de fins a 5.000 lliures (5.465 euros) tindran l’opció de cobrar el 100% de l’import o obtenir un crèdit equivalent al 125% del seu desemborsament en 2020, que s’aplicarà com a descompte en les reserves dels següents tres anys: del 65% en l’edició de 2021, del 35% en la de 2022 i del 25 en la de 2023.

Els clients amb despeses superiors a 5.000 dòlars (5.465 euros) tindran l’opció de cobrar el 50% de l’import pagat per a l’edició de 2020, amb un límit màxim de 150.000 dòlars (163.960 euros) , o un crèdit amb les mateixes condicions que l’anterior.

Més notícies
El conseller delegat de Cellnex: va ser “prudent” suspendre el MWC pel coronavirus
Notícia: El conseller delegat de Cellnex: va ser “prudent” suspendre el MWC pel coronavirus
Comparteix
Tobías Martínez assegura que l'activitat de l'empresa, amb presència a Itàlia, no s'ha vist afectada pel virus
El delegat del Consorci de la Zona Franca troba “ridícula” l’alarma pel coronavirus
Notícia: El delegat del Consorci de la Zona Franca troba “ridícula” l’alarma pel coronavirus
Comparteix
Navarro no descarta desproveïments a empreses de la Zona Franca pel Covid-19

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa