Els gremis de comerç i turisme demanen la fi de la vaga i obrir un procés de diàleg

Una quinzena d’entitats alerten del greu perjudici econòmic que els causen les protestes

Els principals gremis i associacions de comerç, turisme i restauració de Barcelona han reclamat “aturar les mobilitzacions” de taxistes i VTC i que s’obri un procés de diàleg amb les administracions. Una quinzena d’entitats han enviat un comunicat conjunt alertant de “l’afectació negativa” que les protestes tenen en l’economia de la ciutat i la mala imatge que traslladen a l’exterior.

“Des de Barcelona Comerç compartim el dret legítim de vaga, però rebutgem totalment l’ocupació i col·lapse de l’espai públic” ha dit el president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell. El comerç ha recordat que, malgrat el greu perjudici que els causa el top manta, mai han “alterat el normal funcionament” de Barcelona i han demanat a taxistes i VTC “responsabilitat” per acabar amb el conflicte.

La patronal Cecot que taxistes es troben en una situació semblant a la del comerç fa dues dècades amb l’entrada de grans operadors o del comerç electrònic. En aquest sentit, Cecot insisteix que el sector del taxi “haurà de trobar vies per ser competitiu davant les alternatives que sorgeixin”. 

Més informació

Nou comentari