Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els gremis de comerç i turisme demanen la fi de la vaga i obrir un procés de diàleg
  • CA

Els principals gremis i associacions de comerç, turisme i restauració de Barcelona han reclamat “aturar les mobilitzacions” de taxistes i VTC i que s’obri un procés de diàleg amb les administracions. Una quinzena d’entitats han enviat un comunicat conjunt alertant de “l’afectació negativa” que les protestes tenen en l’economia de la ciutat i la mala imatge que traslladen a l’exterior.

“Des de Barcelona Comerç compartim el dret legítim de vaga, però rebutgem totalment l’ocupació i col·lapse de l’espai públic” ha dit el president de Barcelona Comerç, Salva Vendrell. El comerç ha recordat que, malgrat el greu perjudici que els causa el top manta, mai han “alterat el normal funcionament” de Barcelona i han demanat a taxistes i VTC “responsabilitat” per acabar amb el conflicte.

La patronal Cecot que taxistes es troben en una situació semblant a la del comerç fa dues dècades amb l’entrada de grans operadors o del comerç electrònic. En aquest sentit, Cecot insisteix que el sector del taxi “haurà de trobar vies per ser competitiu davant les alternatives que sorgeixin”. 

Més notícies
Calvet xifra en un milió d’euros diaris el cost de les protestes de taxistes i VTC
Notícia: Calvet xifra en un milió d’euros diaris el cost de les protestes de taxistes i VTC
Comparteix
El conseller s’ha trobat amb representants de l’AMB, Renfe, FGC i TMB per garantir la mobilitat a Barcelona i després s'ha vist amb representants empresarials
Un grup de taxistes ataquen cotxes VTC i dos periodistes a la Ronda Litoral
Notícia: Un grup de taxistes ataquen cotxes VTC i dos periodistes a la Ronda Litoral
Comparteix
Han donat cops als vehicles i punxat rodes | En un hi viatjaven un home i una dona d'uns 50 anys | Han intentat prendre la càmera a dos periodistes de Telemadrid

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa