Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Gremi d’Hotels vol que els descomptes per la suspensió del MWC s’apliquin més sovint

El Gremi d’Hotels ha apostat perquè la Barcelona Opportunity Week, iniciativa llançada aquest divendres pel consorci Turisme de Barcelona per atraure visitants durant la setmana que tenia celebrar-se el Mobile World Congress (MWC), duri més dies i es repeteixi més vegades. En declaracions a Europa Press, el director general del Gremi d’Hotels, Manel Casals, ha valorat la promoció turística plantejada pel consistori com “una molt bona proposta”.

Casals ha assenyalat que aquesta iniciativa es fa a altres ciutats de món, com Nova York, Miami i Londres i que serveix com a “excusa” per promocionar destinacions, i incentiva als seus ciutadans a descobrir llocs als quals no solen anar.

Turisme de Barcelona serà l’encarregat d’impulsar la Barcelona Opportunity Week, amb ofertes per a hotels, restaurants i iniciatives culturals per fer que segueixin venint congressistes de l’MWC i atraure nous visitants.

El primer tinent d’alcalde de Barcelona, ​​Jaume Collboni, ha explicat en roda de premsa aquest divendres que l’objectiu d’aquesta iniciativa és “mantenir a el màxim” l’activitat prevista per als dies de el Mobile i minimitzar l’impacte que poden tenir les cancel·lacions per la anul·lació de la sala.

[r:1]

Casals ha sostingut que no sap si la ‘Opportunity Week’ servirà per reduir les cancel·lacions, però que permetrà llançar “un missatge positiu” sobre la fortalesa de Barcelona.

Més notícies

Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile

Notícia: Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile
Comparteix
L'Ajuntament impulsa la Barcelona Tech Spirit, una fira tecnològica que intentarà substituir el congrés
Notícia: Hotels i restaurants baixaran preus per mantenir l’activitat durant la setmana del Mobile - Mobile

Nou comentari

Comparteix