Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Gremi d’Hotels ocuparà l’últim seient de pagament de la Cambra
  • CA

El Gremi d’Hotels de Barcelona, a través de l’empresari Eduard Torres, ocuparà l’últim seient de pagament que quedava per assignar del ple de la Cambra de Comerç. L’ens té reservats 14 escons que es donen a les empreses que hagin fet una major aportació voluntària –amb un mínim de 75.000 euros anuals–, entre les quals hi ha Caixabank, Banc Sabadell o Agbar.

L’associació substituirà Magma Design, que després de les eleccions va renunciar al seient sense donar una explicació oficial i el seu escó va quedar desert a l’espera de trobar una altra empresa interessada. El termini per presentar noves ofertes va acabar el 20 de setembre i el Gremi d’Hotels ha estat l’únic que ha mostrat interès per entrar-hi. Com que els seients estan reservats a empreses, serà el propietari de l’hotel Duquesa de Cardona qui representarà la institució al ple.

Més notícies
La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Notícia: La Cambra insta l’empresariat a “prendre consciència” de l’emergència climàtica
Comparteix
L'ens presidit per Joan Canadell s'adhereix al Manifest per la Vaga Mundial del Clima i treballa en un pla per promoure la millora mediambiental
Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”
Notícia: Canadell surt en defensa dels CDR: “Molts empresaris, alguns de molt grans, hi han col·laborat”
Comparteix
El president de la Cambra veu "lamentable" que l'Estat no aconsegueixi fer govern ni dialogar amb Catalunya però "sí reprimir"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa