Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Esgotats els vals de regal per comprar a comerços de Barcelona
  • CA

Els vals de regal de 10 euros per fer despesa en prop de 5.000 botigues, restaurants i hotels de Barcelona s’han esgotat molt abans de la data límit prevista. La promoció per potenciar el comerç local davant de la temporada de Nadal ha exhaurit els 100.000 tiquets poques hores després que es posessin a disposició.

Els interessats que accedeixin aquest dimecres a la web de BCN Market, la botiga en línia del comerç de barri de Barcelona, toparan amb aquest missatge si intenten reservar els seus bitllets de descompte: “En aquests moments, els bonus consum estan exhaurits. Cada dia a mitjanit tornaran a estar disponibles els que hagin caducat”.

Els vals tenen una validesa de 15 dies des que es van lliurar. Per tant, els tiquets que no es facin servir en aquest termini es tornaran posar a disposició a través de la web de BCN Market.

L’Ajuuntament ha destinat un milió d’euros en la campanya per esperonar les compres a botigues de proximitat. Mesos enrere, ja va invertir tres milions d’euros en una altra tramesa de bons per estimular el consum a establiments de la ciutat després de la davallada provocada per la pandèmia.

Els vals es poden emprar a partir d’una despesa mínima de 20 euros. Amb el document i una identificació personal, els posseïdors dels vals es desplacen a qualsevol establiment adherit a la iniciativa per adquirir el producte o servei que desitgi fent ús del tiquet. Cada consumidor pot ser titular de tres bonus. Els establiments on es pot fer ús dels vals de regal i que participen en la campanya figuren al mapa de la plataforma de BcnMarket.

La promoció pretén impulsar la compra al petit comerç de barri i els establiments de proximitat davant de la temporada de Nadal, clau en el balanç de resultat anuals dels negocis. Barcelona Comerç, que agrupa els eixos comercials i les organitzacions gremials de botiguers de la ciutat, analitza que les botigues han aconseguit evitar tancaments massius malgrat la crisi originada per la pandèmia. Tot i així, ha reclamat que les administracions públiques demostrin suport i complicitat amb el petit comerç per tal que la recuperació dels negocis no s’estronqui per l’evolució de la pandèmia en els propers mesos.

Més notícies
Més de 600 empreses i 1.000 treballadors es beneficiaran de l’aposta de la Diputació de Barcelona per la transformació sostenible del sector de l’automoció SHUTTERSTOCK
La Diputació de Barcelona aposta per la transformació sostenible del sector de l’automoció
Notícia: La Diputació de Barcelona aposta per la transformació sostenible del sector de l’automoció
Comparteix
Vuit consells comarcals reben suport i assessorament de la Diputació per orientar el sector cap a la reindustrialització i la transició de la mobilitat sostenible, que beneficiarà 600 empreses i 1.000 treballadors
El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, durant una roda de premsa / ACN
Canadell: “El que no va guanyar a les urnes l’Ibex Ñ es judicialitza”
Notícia: Canadell: “El que no va guanyar a les urnes l’Ibex Ñ es judicialitza”
Comparteix
L'expresident de la Cambra i actual diputat de Junts al Parlament condemna que un jutge hagi anul·lat part de les eleccions d'aquesta institució

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa