Enric Crous, nou president del Clínic

Ha estat director general del Grup Damm 28 anys, conseller delegat de Cacaolat i al maig es va presentar a les eleccions a la Cambra de Comerç

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha nomenat l’empresari i ex candidat a la Cambra de Comerç, Enric Crous, com a nou president del Consell de Govern de l’Hospital Clínic de Barcelona en substitució de Xavier Pomés. Crous és llicenciat en Enginyeria Química per la UB i té un Màster en Economia i Direcció d’Empreses d’IESE. Ha estat director general del Grup Damm durant 28 anys i conseller delegat de Cacaolat durant dos anys.

També havia estat director general de Mercabarna i de Fira de Barcelona. Actualment està al capdavant de la Fundació Catalunya Cultura i és vicepresident de la Fundació Pere Tarrés. L’any 2014 va rebre la Creu de Sant Jordi per la seva contribució al foment de la cultura i l’esport, del fet casteller i, en especial, del món de la música. Crous es va presentar a les eleccions de la Cambra de Comerç el passat mes de maig, però no va obtenir un escó.

Més informació

Nou comentari