Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una empresa alemanya està a punt d’obrir un altre supermercat a Barcelona

La companyia alemanya de supermercats ALDI es prepara per obrir un altre establiment a Barcelona. Tal com ha anunciat ALDI a través d’un comunicat, es trobarà al número 8 del carrer d’Escorial —districte de Gràcia— i obrirà les portes el pròxim 13 de setembre. Aquest nou establiment, de 1.000 metres quadrats, se sumarà als altres quatre que ALDI ha obert a Catalunya al llarg d’aquest any.

El nou establiment comptarà amb un assortiment de prop de 2.000 productes, dels quals una part són de marca pròpia i una altra procedent de l’Estat. Pel que fa als llocs de treball, ALDI té la intenció de contractar al voltant de 130 persones a Catalunya i les Illes Balears durant la segona meitat de l’any. En l’àmbit de l’Estat, l’empresa preveu acabar el 2023 superant els 7.600 treballadors, un 15% que l’any passat.

Noves botigues d’IKEA

Aquest dijous 31 d’agost, la companyia sueca IKEA ha obert les portes de la nova botiga urbana del centre comercial Westfield Glòries als mitjans de comunicació. Encara es desconeix quin dia obrirà al públic, però aquest acte fa suposar que, en principi, no hauria de trigar gaire temps. A l’acte han participat amfitrions de renom, com el CEO d’IKEA A Espanya, Nurettin Acar; el cap d’àrea de mercat d’IKEA a Catalunya, Valerio Valenti; i el director de la botiga IKEA Glòries, Giovanni Giorgini. Aquest establiment, de 1.622 metres quadrats, suposarà una inversió de 5 milions d’euros i la creació de 60 llocs de treball.

Això no és tot. El passat mes de juliol va obrir una altra botiga urbana, de 1.525 metres quadrats, al número 532 de l’avinguda Diagonal. La inversió també va ser de 5 milions d’euros i va donar feina a 58 persones. L’espai compta amb 3.000 productes, 1.000 dels quals són de venda directa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa