Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
IKEA obrirà dues noves botigues a Barcelona

Tot just fa dos anys, la cadena Ikea obria un centre de planificació i disseny a l’avinguda Diagonal de Barcelona, que comptava amb més de 540 metres quadrats al número 445-447 d’aquesta avinguda, a tocar del carrer de Muntaner. Sumava així 15 punts de contacte o venda física a Catalunya, conformats per tres grans botigues -l’Hospitalet, Badalona i Sabadell- dues botigues Ikea Disenya, set punts de lliurament, una Pop-up Store i l’altre Ikea Planning Studio. Però la marxa continua la seva expansió del model urbà i la capital de Catalunya protagonitzarà dues noves obertures aquest estiu.

Una altra botiga a la Diagonal

La primera obertura de l’estiu serà el 30 de juny al número 532 de l’avinguda Diagonal i suposarà una inversió d’uns 5 milions d’euros, segons ha confirmat la companyia, que donarà feina directa a 58 treballadors. Amb una extensió de 1.525 metres quadrats comercials, dividits en dues plantes, IKEA Diagonal oferirà una exposició de 3.000 productes, 1.000 dels quals seran de venda directa. A més, els clients de la botiga tindran accés a tot el catàleg d’IKEA, gràcies als serveis Click & Collect (el client compra per internet i recull els productes a la botiga) i Order & Collect (el client encarrega la comanda a la mateixa botiga i ho recull en 24 hores). A més, hi haurà una zona de restauració, el “Swedish Bite”, de 51 metres quadrats, amb una terrassa a la mateixa avinguda Diagonal.

IKEA entra a Westfield Glòries

Però això no és tot, IKEA també té previst obrir una botiga dins del centre comercial Westfield Glòries. No hi ha data concreta, però la companyia sueca estima que serà després de l’estiu i abans d’acabar el 2023. De fet, la nova obertura forma part del pla d’expansió de la cadena a l’Estat espanyol. Aquesta botiga serà una de les 12 que IKEA obrirà a Catalunya entre el 2023 i el 2024.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa