Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els treballadors de Nissan demanen a les institucions públiques que “s’impliquin”
  • CA

Els treballadors del comitè d’empresa de Nissan veuen un “pedaç” la proposta que ha fet la companyia d’acomiadar 600 treballadors i invertir 70 milions d’euros per ampliar la planta de pintura necessaria per complir els requeriments mediambientals l’any 2022. Per això, davant la falta de satisfacció en la negociació, han demanat les institucions públiques que “s’impliquin” a garantir el futur de Nissan a Barcelona. 

Pel que fa a les iniciatives de la direcció davant del conflicte, el comité d’empresa creu que hi ha “manca de concreció” i considera que a les plantes catalanes hi ha un “alt nivell competitiu”. Per aquest motiu han demanat “un veritable pla industrial” que resolgui la situació d’incertesa de la plantilla davant la voluntat de Nissan de reajustar el nombre de treballadors per la davallada de produccions.  

“Manifestem el compromís de fer front a una negociació que ha de garantir les condicions socials que fins ara hem acordat per a totes les persones que es poden veure afectades i les garanties d’ocupació en el present i el futur per a la resta de la plantilla”, ha opinat el comitè, segons recull Europa Press.

En la mateixa línia, han defensat que seguiran pressionant les administracions perquè facin un pas endavant per garantir el futur de l’empresa a Barcelona: “Tenim presents totes les reunions que hem mantingut”, han recordat des de Comissions Obreres. 

Més notícies
Els responsables de l'empresa, en roda de premsa. | Europa Press
Nissan pretén acomiadar 600 treballadors i invertir 70 milions a la planta de Zona Franca
Notícia: Nissan pretén acomiadar 600 treballadors i invertir 70 milions a la planta de Zona Franca
Comparteix
Traslladarà la proposta als sindicats per arribar a un acord abans de Setmana Santa
“Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Notícia: “Nissan inverteix 10 milions a la seva fàbrica de la Zona Franca”, el que diu la premsa econòmica
Comparteix
"General Càrnia inverteix 20 milions en l'antic Makro de Mercabarna", publica Expansión

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa