Els centres comercials protesten a Sant Jaume: “Si obre el Corte Inglés, nosaltres també”

Els comerciants asseguren que se senten "discriminats" i creuen que el seu tancament afavoreix les aglomeracions

Més d’un centenar de botiguers dels centres comercials de Catalunya s’han concentrat a la plaça Sant Jaume de Barcelona en contra del tancament de sis setmanes, justament en els inicis de la campanya de Nadal. Els comerciants han afirmat que el seu tancament afavoreix les aglomeracions, l’endemà que s’acabés el pont de la Puríssima, que ha deixat imatges dels eixos comercials de les ciutats atapeïts de persones que volien avançar les compres de regals. A Barcelona, es van donar cues de més d’una hora per accedir a alguns establiments.

Els concentrats davant del Palau de la Generalitat han assegurat que se senten “discriminats” i han carregat contra el vicepresident del Govern, Pere Aragonès i la consellera de Salut, Alba Vergés. “Si obre el Corte Inglés, nosaltres també”, “Aragonès, Vergés, qui us dóna els calés?” o “No és salut, és política” són alguns dels càntics que s’han sentit en una protesta convocada per les principals associacions de comerciants com ara PimeComerç, FomentComerç, Barcelona Oberta o Comertia.

La mobilització de botiguers ha compartit espai a la plaça Sant Jaume aquest dimecres amb una altra concentració convocada una hora abans pels treballadors del sector del joc, també tocats per les mesures anticovid decretades pel Govern.

Comentaris

    Ramon 09/12/2020 1:28 pm
    By all the media outlets and the government lackeys. Why is this not big news, why is it being ignored? Why no checks and balances, why no second opinions? Why are they working, and why are we not? Why are they working, and why are we not?
    Carles 10/12/2020 8:44 am
    He vist amb els meus ulls, com un cambrer recull gots plats bruts de una taula, i ni posa de nets, sense netejar la taula, tenia presa, despres es queixen i diuen que el se negoci es segur.

Nou comentari