La gran afluència de gent al centre de Barcelona per fer compres nadalenques ha obligat la Guàrdia Urbana a tallar alguns carrers perquè s’hi estaven produint embussos importants. La policia barcelonina ha advertit al migdia que s’estava produint una forta “congestió a la zona del centre de la ciutat” i recomanava desplaçar-s’hi en transport públic.

Una estona després, la Guàrdia Urbana ja anunciava els primers talls de carrers: el passeig de Gràcia en sentit a plaça Catalunya –a l’altura de Gran Via– i el carrer Bergara a l’altura de Balmes –que connecta Universitat amb Catalunya–. La conjunció del pont amb la fi de les restriccions de cap setmana ha fet que molta gent baixi a Barcelona per fer compres de Nadal i s’han trobat amb tots els barcelonins que també aprofitaven aquests dies per fer encàrrecs.

Dissabte ja es van produir moltes aglomeracions al centre degut a les restriccions d’aforament de les botigues. Algunes botigues de roba han generat cues de més d’una hora i els compradors es mostraven sorpresos d’haver d’esperar-se tant. “Dins de les botigues hi ha espai però al carrer hi ha massa gent”, lamentava la Marian, una de les persones que ha baixat a les Rambles a buscar regals per les festes. “Les cues són tremendes”.

Comentaris

    FRAN BCN Desembre 07, 2020 | 20:39
    GrÀcies Colau.Les famílies q viuen fóra no venen en tren i més si tornen carregats..tant costa entendre+

Nou comentari