Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi vol fomentar les vendes online del comerç de proximitat amb una plataforma única
  • CA

La número dos de JxCat, Elsa Artadi, ha posat sobre la taula la creació d’una plataforma única per integrar-hi els comerços de barri de Barcelona i que puguin fer vendes a través d’internet. Per a la candidata de facto de JxCat -Quim Forn està en presó preventiva-, cal que el comerç electrònic i els establiments de proximitat convisquin sense “deslleialtat”. Artadi creu que la plataforma única facilitaria la transformació digital de la ciutat. “Tenim un Ajuntament que ha abandonat el comerç i ha impulsat el top manta”, ha recriminat Artadi.  

[r:1]

L’exportaveu del govern català ha criticat l’alcaldessa Ada Colau per “donar l’esquena” als comerciants, i ha recordat que la líder del consistori va rebutjar la invitació al debat organitzat per ells. A més, ha atacat la resta de candidats perquè “tots parlen de comerç però ningú treballa amb ells ni té propostes”. De propostes ha parlat la número 2 de Forn, i ha plantejat la creació de punts de recollida de comandes online als mercats o eixos comercials per afavorir les visites als comerços de proximitat.

També s’ha compromès a impulsar els districtes de millora de negoci (Business Improvement District, en les sigles en anglès), que són associacions entre entitats públiques i privades perquè els negocis aportin més diners a canvi de millores per part de l’Ajuntament.

Artadi també ha apostat per “recuperar” el Nadal, tant per als comerciants com per a la resta de barcelonins. Finalment, ha promès que treballarà amb els comerciants i farà propostes tenint en compte el seu punt de vista.

Més notícies
Elsa Artadi: “Les enquestes també ens anaven malament el 21-D i el resultat va ser molt diferent”
Notícia: Elsa Artadi: “Les enquestes també ens anaven malament el 21-D i el resultat va ser molt diferent”
Comparteix
La cap de llista 'de facto' de la candidatura de Joaquim Forn retreu a Maragall que no hagi volgut fer la coalició unitària que "reclama la gent"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa