El Prat llueix el nom de Josep Tarradellas dos anys i mig després de rebatejar-se l’aeroport

Aena instal·la a la T2 el rètol de l'expresident, escollit per Pedro Sánchez per canviar la denominació de l'aeròdrom

Més de dos anys i mig després de ser rebatejat, l’aeroport del Prat ja llueix el nom de Josep Tarradellas a la façana de la T2. La terminal històrica exhibeix des d’ara el nom de l’expresident de la Generalitat a l’exili i retornat a Catalunya el 1977. El Govern de Pedro Sánchez va acordar el 2018 que la denominació de l’aeròdrom recordés l’històric dirigent.

Aena ha informat avui que ha acabat d’instal·lar les lletres -de dos metres cadascuna- del nom complet de l’aeroport: Josep Tarradellas Barcelona El Prat. El rètol sencer fa 115 metres de llargada i la font de la lletra és News Gothic, ha explicat el gestor aeroportuari.

L’executiu espanyol va aprovar per sorpresa rebatejar l’aeroport en un consell de ministres extraordinari celebrat a Barcelona el desembre de 2018. La reunió del Govern a Barcelona, però, es recorda per les protestes dels CDR i de grups d’independentistes, en un moment tens en les relacions entre l’Estat i la Generalitat per l’empresonament dels dirigents sobiranistes, aleshores pendents de ser jutjats al Tribunal Suprem.

Més informació

Comentaris

    Junqueras el Nou Tarradellas Arriba España!!!!! 07/08/2021 6:05 am
    El pacte Aragones and Sanchez.155 dona resultats. ERC, MOLTES GRACIES TARRADELLISTES PER ESPAÑA.ERC!!!!

Nou comentari