Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El Port promet que presentarà el projecte Liceu-Hermitage després del ‘no’ municipal
  • CA

El Port de Barcelona ha promès que l’aliança Liceu-Hermitage serà una realitat. Després que el govern municipal hagi decidit, votant dividit, tombar el conveni de col·laboració amb l’autoritat portuària per al projecte de la franquícia del museu rus al front marítim, el Port se centra ara a concretar la unió entre el Liceu i l’Hermitage.

“El Port de Barcelona continuarà treballant amb el Gran Teatre del Liceu i l’Hermitage per presentar una proposta a l’Ajuntament per tal de desenvolupar un hub cultural i innovador a l’edifici central de la Nova Bocana”, ha traslladat el Port. També ha informat que s’esforçarà a presentar un projecte que s’adapti a l’acord aprovat aquesta setmana al consell d’administració.

A més, l’autoritat portuària ha recordat que “feia un any” que esperaven la resposta del consistori barceloní. “Davant la manca de resposta, i considerant que és un projecte d’interès general i adequat a la Llei de Ports, en el seu Consell d’Administració del passat dia 26 de maig es va decidir atorgar la concessió a l’Hermitage condicionada a la presentació d’un acord Liceu-Hermitage en el termini de dos mesos i a la signatura d’un conveni Port-Ajuntament de Barcelona en un període de dos anys”, ha recordat el Port.

Finalment, l’autoritat portuària ha afirmat que està a l’espera de la notificació oficial de l’acord pres avui a la comissió de govern municipal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa