El Fòrum espera rebre 10.000 assistents en la primera fira postpandèmica

El Centre de Convencions Internacional reprèn el pols acollint la fira industrial Advanced Factories

El Fòrum allotja la seva primera fira presencial des de l’esclat de la pandèmia. La fira industrial Advanced Factories torna amb 200 expositors i 280 ponents en la seva cinquena edició que alberga el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), on es preveu aplegar unes 10.000 persones entre avui i dijous. Aquest saló va ser l’últim que es va celebrar el març del 2020 abans del decret d’estat d’alarma.

Un any després, la petjada de la crisi sanitària es nota als passadissos del congrés, on es pot veure un robot que fa PCR o eines de realitat virtual que permeten reunions telemàtiques. Albert Planas, el seu director general, ha celebrat “l’assistència altíssima” del primer matí de fira, que analitza la importància de relocalitzar la indústria per fer-la més competitiva. “Avui tornem amb la il·lusió immensa de veure molta gent que feia mesos que no es trobava”, ha dit Planas.

El congrés mostra les solucions d’expositors com Cretec, Infaimon, Ferrovial, Schaeffler, Sicnova o Eurecat que ajudaran el teixit industrial a reindustrialitzar-se gràcies a tecnologies com l’automatització robòtica, impressió 3D, intel·ligència artificial. Durant tres dies, professionals de diferents sectors de la indústria a l’Advanced Factories busquen un soci industrial i tecnològic que els ajudi a dur a terme la transformació de la seva planta productiva en fàbriques avançades i digitals que impulsin la competitivitat del teixit industrial.

Més informació

Nou comentari