Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El ‘Big Data’, el 5G i la intel·ligència artificial, protagonistes del Mobile

El Mobile World Congress (MWC) prepara el retorn a Barcelona. Sota el lema Connected Impact, el congrés se centrarà a explorar les possibilitats de la Intel·ligència Artificial (IA), el 5G, el Big Data o la Internet de les Coses –IoT, per les sigles en anglès–. L’esdeveniment comptarà també amb més de 600 ponents de sectors com la telefonia mòbil, el núvol sanitari o les finances.

Entre aquests, assistirà el director general i president d’Orange, Stéphane Richard; el conseller delegat de Vodafone Group, Nick Read; el conseller delegat d’IBM, Arvind Krishna; la consellera delegada d’Accenture, Julie Sweet, o el president de China Mobile, Yang Jie. Altres ponents seran el president i conseller delegat de Qualcomm Incorporated, Cristiano Amon; el fundador i conseller delegat de Revolut, Nik Storonsky, o el director executiu i president de ZTE, Xu Ziyang.

“Diuen que els temps de crisi acceleren el progrés i la innovació. L’impacte d’aquesta pandèmia mundial ha demostrat no ser una excepció a aquest pensament. El ritme de canvi és brutal i estarà present en el programa del MWC“, ha assegurat el conseller delegat de la GSMA, John Hoffman.

El congrés allotjarà el Diversity4Tech, basat en la diversitat i la inclusió. La cimera inclourà xerrades, debats i entregues de premis amb l’objectiu de servir a l’ecosistema mòbil per “liderar una autèntica transformació”.

Per altra banda, comptarà també amb un Programa Ministerial, que reunirà els responsables polítics per debatre sobre la inclusió digital, la resiliència de les xarxes i la maximització del potencial del 5G. “Amb una gran part del món sortint gradualment de la crisi del coronavirus, ara és el moment de reflexionar sobre les polítiques amb les quals donar suport a la connectivitat digital, la innovació i, fonamentalment, la recuperació econòmica”, ha explicat el director de regulació de la GSMA, John Giusti.

Per altra banda, aquest any, el 4YFN es traslladarà a Fira Gran Via. Més de 400 startups internacionals exposaran els seus últims productes en el “Mercat de la Innovació” i 150 ponents compartiran idees per impulsar l’ecosistema mòbil. En el 4YFN Discovery Area, 200 ‘start ups’ faran les seves presentacions per atraure inversió.

Com a novetat de l’edició d’enguany, el Programa d’Inversors inclou una cimera dedicada a l’intercanvi de coneixements entre la comunitat d’inversors on es debatran tendències recents com les inversions durant la covid o la tokenització. El congrés comptarà amb un pla de salut i seguretat de diversos nivells i es combinarà amb una plataforma virtual, la qual cosa permetrà a l’ecosistema mòbil reunir-se de forma segura per establir contactes i fer negocis.

La incorporació de productes digitals que ajudaran a l’assistència virtual permetran que la connexió sigui més “fàcil, accessible i intel·ligent”. L’esdeveniment d’aquest any també pretén ser neutre en emissions de carboni. La GSMA està treballant per reduir l’impacte ambiental i la petjada de carboni de l’esdeveniment.

Més notícies
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz-Ayuso / Arxiu

Ayuso i Colau, un historial d’enganxades públiques

Notícia: Ayuso i Colau, un historial d’enganxades públiques
Comparteix
Les dues polítiques han mostrat en múltiples ocasions la seva mútua animadversió
Notícia: Ayuso i Colau, un historial d’enganxades públiques - Mobile
Els mòbils són una de les eines més utilitzades en la nova normalitat / Jordi Play

Hoffman proposa que Barcelona lideri la recerca en bateries per a mòbils

Notícia: Hoffman proposa que Barcelona lideri la recerca en bateries per a mòbils
Comparteix
Preveu establir les bases d'un consorci públic-privat en una conferència internacional al novembre
Notícia: Hoffman proposa que Barcelona lideri la recerca en bateries per a mòbils - Mobile

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa