Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
El dièsel, disparat: benzineres de Barcelona amb el preu més baix
  • CA

Atenció perquè el preu del litre de gasoil continua la seva particular escalada. Lluny queda aquella situació en què el dièsel era més barat que la gasolina amb el descompte dels 20 cèntims implantat pel govern de l’Estat espanyol per combatre la crisi de la inflació. I és que el preu mitjà del dièsel s’ha situat en 1,921 euros per litre, un 3,6% més que la setmana anterior, segons dades actualitzades del Butlletí Petrolier de la Unió Europea. Estem parlant de 10 cèntims més que la setmana passada, que es va tancar amb 1,882.

En canvi, hi ha bones notícies per als qui posen gasolina. El preu retrocedeix un 0,84%, fins a 1,779 euros davant els 1,794 euros de l’anterior actualització. Aquests preus es calculen a partir de les dades de més de 10.000 estacions de servei del conjunt de l’Estat.

A Barcelona et pots estalviar 18 cèntims per litre

Segons un comparador d’Internet que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona ciutat, la millor opció per al gasoil aquesta setmana és PETROPRIX, al carrer de Badajoz número 108. Aquí es paga el litre a 1,745 euros, és a dir, 18 cèntims més econòmic que la mitjana.

Amb preus molt similars tenim la benzinera PobleNou, al carrer Roc Boronat, 10, on el litre de dièsel es paga a 1,749 euros. En tercer lloc hi ha Ballenoil, al carrer Ciudad de Asunción, 12, que la ven a 1,799 euros el litre. Per contra, la benzinera on el litre de dièsel s’està pagant més car a Barcelona és una de la marca Cepsa, ubicada a la ronda de Sant Pere, 39, on el preu és de 1,885 euros. Tot i així, encara està quatre cèntims per sota de la mitjana estatal d’aquestes 100.000 benzineres analitzades per fixar el preu mitjà.

Més notícies
Avui entra en vigor la rebaixa del preu dels carburants
On omplir el dipòsit de benzina a Barcelona per 75 euros
Notícia: On omplir el dipòsit de benzina a Barcelona per 75 euros
Comparteix
Un dipòsit estàndard de 50 litres suposa un estalvi de 10 euros des d'aquest divendres 1 d'abril, més la diferència de preus de les benzineres

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa