Decathlon ha tancat els grans magatzems del Port Fòrum, dins del terme municipal de Sant Adrià de Besòs. Es tractava d’un dels establiments més grans que el distribuïdor de roba esportiva disposava a l’àrea metropolitana. La marca francesa s’ha reubicat en un lloc proper, ara dins de Barcelona. Decathlon compta des d’aquest divendres amb una botiga al centre comercial de Diagonal Mar.

El canvi de peces s’ha gestat aquesta setmana. L’últim dia d’obertura al Port Fòrum va ser dimecres passat, com la companyia va anunciar a xarxes socials. El tancament ha agafat per sorpresa a l’Ajuntament de Sant Adrià i al Port Fòrum, que perden un establiment emblemàtic.

El trasllat de material a Diagonal Mar es va efectuar la matinada de dimecres a dijous, coincidint amb la revetlla de Sant Joan. La botiga de Diagonal Mar compta amb 2.500 metres quadrats i dona feina a 85 persones, segons ha informat Decathlon.

Nou comentari

Més notícies
Una botiga de roba al centre de Barcelona / ACN

L’Ajuntament demana no tocar els horaris del comerç fins a finals d’any

Proposa una pròrroga a la Generalitat perquè les botigues no obrin tots els dies mentre es negocia liberalitzar horaris a 2022
Un treballador d'Ikea prepara una comanda / Ikea

Ikea estrenarà un punt de recollida de comandes a Barcelona

La multinacional sueca aposta per acostar-se als clients del centre de la ciutat