Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Comencen les obres d’enderroc del mercat de l’Abaceria
  • CA

El mercat de l’Abaceria, situat a Travessera de Gràcia, començarà a ser enderrocat demà, segons ha anunciat l’Ajuntament. Les obres finalitzaran a l’estiu, i únicament es conservarà l’estructura metàl·lica de l’edifici, que està catalogada com a patrimoni. El mercat està provisionalment situat al passeig Sant Joan en una carpa, i el nou edifici de Gràcia es començarà a construir al primer trimestre de 2020, segons indica el consistori.

Mercat de l'Abaceria

La carpa on està situat actualment el mercat de l’Abaceria. | Adrià Lizanda

L’equipament definitiu tindrà una superfície de 3.595 m2 i inclourà un nou espai d’economia cooperativa i un d’autoservei. El nou mercat comptarà amb dues plantes a nivell de carrer i un espai soterrani dividit en dues parts: un aparcament amb 52 places i uns magatzems. A més, l’Ajuntament avança que es construirà una planta elevada per a serveis, amb sales polivalents.

Un cop acabin les obres, l’Ajuntament ha detallat que el mercat tindrà 43 establiments interiors d’alimentació i 13 exteriors no alimentaris. L’espai per a cooperatives de productors ocuparà 350 m2 i la zona d’autoservei serà de 750 m2.

Més notícies
“Se m’ha cremat la moto, però podria haver mort gent”
Notícia: “Se m’ha cremat la moto, però podria haver mort gent”
Comparteix
La crema de vehicles de Gràcia ha afectat un edifici i dos inquilins han hagut de ser atesos a l'hospital

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa