Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Colau recorda a Nissan que “ha rebut ajudes durant molts anys de l’Estat i Catalunya”
  • CA

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha enviat un missatge a l’emptesa Nissan recordant-li el paper de Barcelona com a capital de la mobilitat sostenible a nivell europeu: “Barcelona i la seva àrea metropolitana aposten per ser clau en la mobilitat del futur”. Ho ha dit en declaracions a la premsa durant una visita aquest dimarts als treballadors en vaga en la planta de Montcada i Reixac, en la qual ha defensat que la negociació sobre la continuïtat de les plantes de Nissan en l’entorn barceloní ha de continuar.

La líder de Barcelona en Comú també ha recordat que Nissan “ha rebut ajudes durant molts anys de l’Estat i de Catalunya“, i que ara l’empresa té una responsabilitat amb els seus treballadors i amb el territori, per la qual cosa ha assegurat que no es resignaran al tancament de les plantes.

“La indústria és un sector estratègic per a nosaltres i per a la mobilitat del futur. Hi ha més de 3.000 famílies que depenen d’aquesta indústria en l’àrea metropolitana”, ha afirmat Colau al costat de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos.

La ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha assegurat aquest mateix dimarts que el Govern central ha “accelerat la interlocució” amb la marca japonesa per a salvar les ocupacions, i ha demanat a l’empresa que fabriqui un nou model elèctric en aquestes plantes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa