Canadell es defensa de les crítiques de l’Estat i l’acusa de doble raser

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona lamenta que es qüestioni la seva imparcialitat i en canvi s’ignori que la cambra espanyola també fa política

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, s’ha defensat de les crítiques rebudes per part del ministeri d’Indústria, que en una carta enviada aquest dijous el va esbroncar per posicionar-se contra la sentència del judici de l’1-O i criticar la negativa a dialogar del president espanyol en funcions, Pedro Sánchez, a qui va acusar de ser el responsable últim dels aldarulls viscuts a Barcelona la setmana passada.

“És curiós que el ministeri m’acusi d’imparcialitat perquè acuso a Pedro Sánchez de no voler dialogar per solucionar el conflicte català que afecta empreses i, en canvi, no ho faci amb el president Bonet quan tanca files amb govern”, ha dit Canadell en una piulada. El president de la Cámara de Comercio de España, José Luís Bonet, va enviar una carta a diversos organismes internacionals per defensar que l’Estat espanyol és un “país exemplar” i criticava el Procés.

En les últimes setmanes Canadell i Bonet han mantingut una guerra freda a través de comunicats i cartes sobre el conflicte català, però fins ara el president de la Cambra de Comerç de Barcelona havia evitat fer comentaris públics perquè preferia resoldre les seves diferències en privat. No és la primera vegada que Canadell critica el doble raser que s’ha aplicat sobre ell mateix i el seu equip. Des del primer dia se’ls ha acusat de fer política perquè qüestionen l’Estat, però en canvi mai es va criticar el seu predecessor, Miquel Valls, ni s’ha donat cap toc d’atenció a Bonet, ambdós partidaris de l’status quo.

Més informació

Nou comentari