Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bolt demana entrar en les negociacions amb el Govern pel conflicte del taxi
  • CA

El conflicte del taxi sembla encara lluny de la seva resolució definitiva. Després que el col·lectiu hagi decidit aquest dimecres desconvocar la vaga prevista per al congrés europeu de l’audiovisual ISE Barcelona i acceptar la darrera proposta que el Departament de Territori de la Generalitat va posar sobre la taula en una reunió celebrada ahir a la tarda, la companyia Bolt ha demanat formalment poder formar part de les negociacions entre taxistes i Govern per trobar una solució “ràpida i eficient” a la problemàtica amb les VTC.

En un comunicat fet públic aquesta tarda, la multinacional estoniana apunta que tots els agents de la mobilitat involucrats haurien de poder participar en les converses amb l’administració per tal d’arribar a un acord “pensant en el bé comú”. “Aquesta negociació ha de fer-se amb tots els actors involucrats i no només al dictat d’algunes associacions minoritàries”, assenyala al respecte Bolt.

La companyia alerta que aturades de servei com la que ha protagonitzat el sector del taxi aquest dimarts matí tenen un fort impacte sobre el “dret a la mobilitat dels ciutadans i sobre el teixit econòmic de Barcelona”, posant en joc el “futur” de milers d’autònoms i petites empreses que treballen tant amb el taxi com amb les VTC. De fet, l’operadora considera que tot plegat no fa res més que posar de manifest la “complicada situació” a la qual s’enfronten els ciutadans de Barcelona.

Nova jornada amb descomptes

En aquest comunicat fet públic aquest dimarts després de la concentració dels taxistes, Bolt també apunta que durant tot el matí s’han ofert descomptes variats als usuaris de la companyia, tant pel que fa al servei de taxi com el de les VTC. Aquesta acció també es va repetir durant la protesta que el col·lectiu va protagonitzar la setmana passada, quan prop de 2.500 persones van fer ús de l’aplicació i es van realitzar més de 1.000 viatges gratuïts, segons les xifres de l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa