Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
La benzinera més cara de Barcelona ciutat: més de 2 euros el litre
  • CA

La guerra de Rússia contra Ucraïna té un impacte directe en els serveis i consums relacionats amb l’energia, el transport, el sector alimentari… i si el preu de l’energia que consumim a casa està disparat, també ho està la benzina. Des que va esclatar el conflicte, que el litre de gasolina de 95 s’ha arribat a pagar a més d’1,7 euros, i el gasoil, habitualment més econòmic, també està sobre els 1,7 euros el litre. Per això cada cèntim compta, i el cert és que entre benzineres de la ciutat s’ha registrat una diferència de preu de fins a 14 cèntims el litre. La ubicació i l’empresa que presta el servei condiciona el preu. Si fa uns dies us detallàvem quines eren les benzineres més barates de Barcelona ciutat, ara ens fixem en les més cares.

Superada la barrera psicològica dels 2 euros

Segons un comparador d’Internet, que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona. En el cas de la benzina sense plom 95, la benzinera CEPSA de ronda de Sant Pau, 39 és la que té el preu més elevat, amb 1,874 euros el litre, 14 cèntims més cara del preu que ofereix TAMOIL, al carrer Tucuman, 2, on es paga a 1,729 euros.

Si mirem el gasoil A, la benzinera CEPSA del carrer Clot, 2 és la més cara, on el litre es paga a 1,815 euros, 10 cèntims més del que costa a la benzinera TAMOIL del carrer Pujades, 309, on es paga a 1,719 euros.

Finalment, la benzina sense plom 98: la benzinera GALP de la Zona Franca, 221 té un preu de 2,019 euros el litre, tot un rècord a l’alça, mentre que la més barata, la TAMOIL del carrer Pujadas, la té a 1,879, és a dir, una diferència de 13 cèntims el litre.

Més notícies
El preu de la benzina, disparat per la guerra
Aquesta és la benzinera més barata de Barcelona
Notícia: Aquesta és la benzinera més barata de Barcelona
Comparteix
El preu del petroli també s'ha disparat arran de la guerra de Rússia contra Ucraïna. On estalviar uns cèntims per litre?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa