La guerra de Rússia contra Uraïna ha tingut efectes immediats sobre els preus que els consumidors paguen a arreu del món per tota mena de productes. Entre ells, el combustible i els subministraments elèctrics. Però si ens fixem en la benzina, s’ha disparat a màxims històrics. Aquesta setmana, el litre de gasolina de 95 s’ha pagat a més d’1,6 euros, i els experts augren que arribarà als 2 euros. El gasoil, per la seva banda, està fregant els 1,5 euros el litre, també una xifra rècord.Des de principi d’any, el dièsel ja s’ha apujat un 11%, mentre que la gasolina ho ha fet un 8,7%.

Però quina és la benzinera més barata de Barcelona ciutat, encara que sigui per estalviar-nos uns cèntims?

Segons un comparador d’Internet, que estudia els preus mitjans de totes les ciutats i permet veure el preu de cada punt de repostatge, a Barcelona ciutat, la millor opció tant per a benzina sense plom com per a gasoil és PETROPRIX, al carrer de Badajoz número 108. Aquí el litre es paga a 1,529 euros. A l’altre extrem, a benzinera més cara de la ciutat s’enfila fins els 1,645 euros el litre, a Shell Vila Olímpica (passeig Clavellm 2). Una diferència de 12 cèntims.

Localització de la benzinera més barata de la ciutat aquest diumenge

Si anem al gasolil, la benzinera RACC (av. doctor Marañón, s/n) és l’opció més barata amb un preu de 1,419 euros per llitre. I la més cara en aquesta ocasió és GALP, a l’avinguda del Paral·lel, 132, on la diferència és notable, 16 cèntims, ja que es paga a 1,584 euros el litre.

I si ens fixem en la benzina sense plom 98, la més barata la trobem a EVOLUTION (Pere IV, 79), que es paga a 1,695 euros el litre. En l’altre extrem hi ha SHELL GLÒRIES (avinguda Diagonal, 189, on es paga a 1,799 euros, el mateix que a SHELL VILA OLÍMPICA i QR (carrer Teulat, 15).

Nou comentari

Comparteix