Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona publicitarà el seu Nadal en pantalles gegants de Madrid
  • CA

Cada cop queda menys per l’arribada de Nadal. El primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, i el president del Comitè Executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, han donat el tret de sortida a la campanya nadalenca de la ciutat, que enguany buscarà impactar als mercats de França, Itàlia i el Regne Unit, així com en el d’altres ciutats de l’Estat. Segons ha dit Collboni en una conferència de premsa, és important arribar al visitant que “busca al·licients nous i perspectives noves per venir a la ciutat”.

Una de les dades més curioses de la campanya és que Barcelona s’instal·larà a Madrid en busca del públic de la capital espanyola. Així, l’eslògan ‘Barcelona, l’escenari de Nadal’ es projectarà a les mítiques pantalles gegants de la plaça de Callao de Madrid.

Nadal, clau pel sector turístic de Barcelona

La campanya presenta un recorregut extens per diferents punts de la ciutat. En el nou vídeo, la ciutat es presenta al món com un lloc amb diversitat de cultures i disciplines artístiques, i utilitza la il·luminació de cara al mar com a punt fort de la capital catalana.

El vídeo de la campanya de Nadal

Amb aquest reclam, la ciutat vol atrapar els turistes internacionals per seguir amb el bon ritme que porta el sector turístic de la ciutat. Tanmateix, Eduard Torres ha remarcat la importància de les dates nadalenques per seguir amb recuperació del sector.

Torna la festa de Cap d’Any a Montjuïc

Una de les festes més habituals que havia desaparegut amb la pandèmia i que tornarà enguany és la nit de Cap d’Any a l’avinguda de la Reina Maria Cristina, segons ha avançat Betevé. Segons indica aquest mitjà, de moment no se saben els detalls de la festa, que es faran públics pròximament.

Un dels aspectes que el consistori haurà d’explicar bé és la gestió que es farà de la seguretat, ja que les festes que s’han celebrat aquests darrers anys a l’avinguda de la Reina Maria Cristina han acabat amb petits aldarulls que han alertat la publicació. L’últim incident va passar durant les festes de la Mercè, quan un home va ser apunyalat a pocs carrers de l’avinguda.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: En fi a novembre 09, 2022 | 18:03
    En fi novembre 09, 2022 | 18:03
    culboni, l'eslògan correcte és Barcelona escenari de la brutícia

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa