Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
“Avions i vacunes”: la recepta de Collboni per la recuperació econòmica de Barcelona
  • CA

El primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha destacat aquest dijous que la recuperació de l’economia a Barcelona passa per “avions i vacunes per ajudar els sectors que estan patint de forma més intensa la parada de l’activitat”, com són, ha dit, el turisme i les fires. En la seva intervenció en la jornada ‘Sostenibilitat i Digitalització’ del diari Expansión, Collboni ha recordat que la ciutat ja ha llençat proves pilot en àmbits com la cultura, amb el concert de Love of Lesbian, i en l’esport. “I ho farem en l’àmbit econòmic per accelerar una desescalada de la forma més segura possible perquè és una emergència econòmica i social”, ha afegit.

Collboni també ha apuntat com un “repte” de l’economia i “fonamentalment” de Barcelona la necessitat de diversificar l’activitat i adaptar-la a la digitalització i la sostenibilitat. El tinent d’alcalde ha recordat que a principis de l’any passat la ciutat –just abans de l’inici de la pandèmia– va començar a impulsar el Barcelona Green Deal i que la pandèmia ha permès “reforçar” els objectius proposats.

En aquest sentit, ha subratllat que Barcelona es troba “molt ben posicionada” per abordar la digitalització i la sostenibilitat per a la lluita contra el canvi climàtic des de l’àmbit econòmic. Ha remarcat que el pla suposarà 672 milions d’euros entre els anys 2020 i 2023, tant en promoció com en inversió en àrees de desenvolupament de la ciutat, com per exemple el 22@ en la part nord, el barri de la Marina o el Bon Pastor i La Sagrera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa