Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’avinguda Diagonal, desbordada pel ‘boom’ d’un negoci comercial
  • CA

Passar per l’avinguda Diagonal és passejar per casa… Almenys pels aparadors que hi ha especialment en el tram entre el passeig de Gràcia i la plaça de Francesc Macià, considerat ja com la milla d’or de les botigues de decoració de la llar. I el boom va a més, especialment arran de la pandèmia, que ha canviat els hàbits i les rutines de la societat. Després del confinament, la cura de la llar va adquirir més rellevància i disciplines com l’interiorisme o la decoració es van convertir en tendència. I ara l’avinguda Diagonal espera noves inauguracions. El març vinent l’exclusiva marca de mobles danesa Bolia obrirà el seu primer local a l’Estat. La ubicació escollida és el número 478, a la cruïlla amb Via Augusta, on abans hi havia la joieria Tous.

Una milla “desbordada”

Se sumarà a marques com Zara Home, Maisons du Monde, Ikea, Casa Viva, La Mallorquina, Pilma, Kave Home o Porcelanosa. Però hi ha espai per a tothom? Sembla que no, que la Diagonal va camí de quedar desbordada per aquesta moda. “La decoració de la llar ha desbancat no només les botigues de moda de la Diagonal, sinó altres sectors com els concessionaris de cotxes o les entitats financeres, que han marxat deixant locals de gran superfície lliures, ideals per a les botigues de mobles i decoració ”, detalla Ángela Sánchez, directora de retail de Laborde Marcet, en un comunicat.

Però des d’aquesta consultora immobiliària asseguren que l’Avinguda Diagonal s’està veient “desbordada” davant l’augment de la demanda: “Aquests negocis necessiten locals de grans dimensions, un producte immobiliari escàs actualment. La falta de grans locals per a firmes del sector de la decoració de la llar podria derivar en un augment de l’activitat en eixos perpendiculars a la Diagonal; com Balmes, Muntaner o la Via Augusta”.

De fet, a la rambla de Catalunya també s’hi han establert algunes botigues de decoració, que reforcen aquesta milla d’or que ara podria haver d’expansionar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa