Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Artadi reclama a Colau que bonifiqui la compra en comerços de proximitat
  • CA

La líder de Junts per Catalunya a Barcelona, Elsa Artadi, ha reclamat aquest divendres al govern d’Ada Colau adoptar mesures per a estimular la demanda del comerç local, així com preparar una campanya de promoció del turisme internacional per a promoure la ciutat de cara al pròxim estiu. Ho ha explicat en una roda de premsa, en la qual ha reclamat portar a la capital catalana iniciatives que ja s’impulsen en altres municipis com Ripoll, on l’Ajuntament bonifica la compra en comerços de proximitat amb xecs que es lliuren a les famílies per a gastar en botigues adherides.

Artadi també ha subratllat la necessitat que el pressupost municipal inclogui mesures com la renda infància per a les famílies amb fills d’entre 0 i 16 anys, revisar la tarifació social de les escoles bressol i ampliar les activitats d’estiu, entre altres.

En relació als pressupostos, la regidora ha afirmat que JxCat vol permetre la seva tramitació, però ha reclamat que han de “servir per a la ciutat” i incloure mesures per a reactivar l’economia de la ciutat després de la pandèmia de la Covid-19.

Ha proposat un paquet per a “tornar a aixecar les persianes”, i que preveu pagar a terminis els tributs municipals, implementar la finestreta única, la millora en la gestió de llicències, un pla director logístic de l’última milla i ajudes al comerç de proximitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa