Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Apple i Orange sacsegen el mercat d’oficines del centre de Barcelona
  • CA

El centre de Barcelona manté pràcticament intacte el seu atractiu per a les grans empreses. Malgrat l’alentiment de l’economia que ha provocat la pandèmia, Apple i Orange han sacsejat el mercat d’oficines barceloní amb dues de les primeres operacions que es tanquen després del confinament. Segons ha avançat el portal Idealista, el grup Catalana Occident ha llogat 6.000 metres quadrats d’oficines al gegant estatunidenc Apple.

El fabricant de telefonia s’instal·larà al número 2 del passeig de Gràcia, en un edifici propietat de l’asseguradora que ha estat rehabilitat per 35 milions d’euros. L’immoble està ubicat just al davant de la seva botiga insígnia de la plaça Catalunya. Fins ara, Apple estava en un coworking de Rambla Catalunya i la seva intenció és traslladar-se a la nova oficina tan bon punt hi pugui reubicar tota la seva plantilla.

Per la seva banda, l’operadora francesa de telecomunicacions Orange ha triat la plaça Catalunya per instal·lar-hi una nova botiga, a on compartirà zona amb altres tecnològiques com la mateixa Apple o Huawei, que estan a l’altra banda de la plaça. El nou establiment, ubicat a prop de la botiga que obrirà Primark i del Hard Rock Café, substituirà la que la multinacional gal·la va tancar l’any passat al passeig de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa