Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Windsor: cuina catalana en un local modernista de l’Eixample
  • CA

Sopar en un principal modernista de l’Eixample de Barcelona no és una cosa que es faci cada dia, i el Tot Barcelona us en dona l’oportunitat amb el segon sorteig amb què celebrem el nostre primer aniversari. 

[r:1]

Si participeu en aquest concurs, que trobareu a partir d’aquest dimarts i fins divendres al nostre Instagram, podreu guanyar un menú gastronòmic amb maridatge al restaurant Windsor, al carrer Còrsega, 286, molt a prop de la plaça del Cinc d’Oros. Per gaudir de la cuina catalana del jove equip de professionals que té cura de la carta d’aquest establiment emblemàtic de la ciutat des del 1996.

Una proposta amb què han fet evolucionar una manera d’entendre la cuina i el servei de sala, amb una carta basada en el receptari català actualitzat, sempre amb producte de temporada. Tot plegat en un espai que resulta íntim i tranquil, que a més a més té un jardí interior.

Més notícies
El Tot Barcelona fa un any i us convida a sopar
Notícia: El Tot Barcelona fa un any i us convida a sopar
Comparteix
El pròxim dia 15 celebrem el primer aniversari amb un creixement sostingut de lectors i ho celebrem sortejant tres sopars en restaurants de la ciutat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa