El concurs de persianes pintades impulsat pel TOT Barcelona entra en la fase final de votacions. Amb aquesta iniciativa especial volem agrair a botiguers i artistes l’esclat de color al paisatge quotidià de Barcelona, que alegra veïns i passejants en els temps difícils de pandèmia. La crida a participar al concurs ha estat un èxit: més 70 fotografies de comerços de la ciutat amb creacions vistoses i originals, situades en barris molt diversos i molt ben retratades.

La redacció del TOT Barcelona hem seleccionat les 20 millors fotografies rebudes, de totes les que complien amb el requisit d’identificar clarament l’adreça de la persiana protagonista. Les hem triat, com ja anunciaven les bases, seguint un doble criteri de qualitat: tècnica fotogràfica i dibuix artístic.

Ara proposem als nostres lectors i lectores que ens ajudeu a escollir la guanyadora final: podeu votar la vostra preferida a través d’aquest formulari Google Form senzill i ràpid. El període de votació popular finalitza divendres 5 de març a les 12h del migdia.

Divendres 5 de març al migdia anunciarem a través del nostre canal de Telegram quina ha estat la fotografia més votada. S’emportarà 3 premis d’excepció! Per una banda, l’autor de la fotografia rebrà un generós lot de productes de la marca Montana Colors valorat en més de 370 euros! Alguns dels elements que inclou són una dessuadora, una gorra, dues samarretes, mitjons i packs de pintura en aerosol i markers professionals. 

Lot regal de productes Montana Colors

D’altra banda, el comerç que protagonitzi la fotografia rebrà com a premi una setmana de publicitat al TOT Barcelona, a cost zero i amb visibilitat al web i a les xarxes socials del mitjà. Una petita ajuda per contribuir a la vida comercial de Barcelona i reconèixer el gran esforç que han fet i fan els nostres botiguers en aquests moments difícils.

Finalment, en cas que la composició artística de la persiana tingui autoria declarada, s’emportarà un lot de 40 llaunes de pintura 94 o HC de Montana i la corresponent menció a les xarxes socials!

Participeu-hi i feu-ne difusió per aconseguir que la vostra preferida sigui la guanyadora!

Més notícies
Mural artístic a la persiana d'una botiga Montana, elaborat per Kamil / Montana

CONCURS | Els mil colors de les persianes de Barcelona

Notícia: CONCURS | Els mil colors de les persianes de Barcelona
Comparteix
El TOT Barcelona convida a lectors i comerços a fer visibles les obres d'art urbà que donen vida a la ciutat
Notícia: CONCURS | Els mil colors de les persianes de Barcelona - Mobile

Comentaris

 1. Icona del comentari de: Aicha ka boye a febrer 26, 2021 | 20:30
  Aicha ka boye febrer 26, 2021 | 20:30
  Persiana de colibanta. Muy original y bonito
 2. Icona del comentari de: Teresa Miarnau a febrer 26, 2021 | 21:55
  Teresa Miarnau febrer 26, 2021 | 21:55
  Ben fet!
 3. Icona del comentari de: Stefan Mihailescu a febrer 27, 2021 | 10:56
  Stefan Mihailescu febrer 27, 2021 | 10:56
  hi ha alguna manera de comprovar les 20 persianas finals a màxima resolució? Al formulari de google i en aquesta pàgina, les fotos són molt petites. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5bH-e9dNpoSbAOLumRlBZXVeEQuIp2fItyCjZYwrCltLOOQ/viewform?embedded=true
 4. Icona del comentari de: Antonio a febrer 27, 2021 | 20:57
  Antonio febrer 27, 2021 | 20:57
  En serio hacen un concurso de obras pintadas y la única ica persona que no gana es quien las ha pintado!?!?!?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa