Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
CONCURS | Els mil colors de les persianes de Barcelona
  • CA

La pandèmia ha deixat una estesa de persianes abaixades a Barcelona, que entristeixen el paisatge quotidià. Per sort, molts comerços aposten des de fa anys per decorar la seva persiana amb creacions artístiques i murals personalitzats, que en temps difícils ens alegren a tots les passejades i animen a comprar al barri. La capital catalana ha destacat durant anys per la potència del seu art urbà i aquest llegat ara ens ajuda a superar la crisi de la Covid-19. 

El TOT Barcelona llancem una iniciativa especial per agrair a botiguers i artistes aquest esclat de color amb un concurs de fotografia. Carregat de premis, tant per als fotògrafs participants com per al teixit comercial! La competició durarà tot un mes i té dues fases.

Persianes comercials pintades a Barcelona per Kamil, Zach Oreo i Joel Arroyo / Montana Colors

1) Fotografies de persianes

Obrim el concurs amb una recollida de fotografies del 5 al 19 de febrer: imatges actuals de persianes artístiques de Barcelona. Cal que siguin botigues en actiu i ubicades a la ciutat de Barcelona, decorades amb composicions artístiques de qualsevol temàtica però sense missatges ofensius ni elements il·legals. 

Ens les podeu fer arribar al correu [email protected] indicant una via de contacte amb l’autor de la fotografia i l’adreça exacta de la persiana fotografiada. També podeu participar al concurs publicant la imatge a Instagram amb l’etiqueta #TOTpersianespintades i indicant igualment l’adreça del comerç retratat. Per repartir al màxim les oportunitats, només admetrem un màxim de 3 fotografies per cada participant.

Entre tots els participants que compleixin aquests requisits sortejarem un impressionant patinet! Una persona seleccionada a l’atzar s’emportarà un patinet de freestyle de gama alta, ideal per recórrer la ciutat i també per a iniciar-se als skateparks barcelonins! Concretament regalarem el model The Urban #Mstrdm de la marca especialitzada EcoPikes, valorat en 189 euros. Divendres 19 de febrer donarem a conèixer l’afortunat o afortunada.

2) Votació popular del Top20

La redacció del TOT Barcelona seleccionarà les 20 millors fotografies rebudes, seguint un doble criteri de qualitat: tècnica fotogràfica i composició artística de la persiana. Aquest Top20 conformarà una galeria d’imatges que el públic podrà votar lliurement del 20 de febrer al 5 de març, a través d’un formulari Google Forms.

La fotografia més votada serà proclamada com a guanyadora del concurs divendres 5 de març al migdia. I s’emportarà dos premis d’excepció! Per una banda, l’autor de la fotografia rebrà un generós lot de productes de la marca Montana Colors valorat en més de 370 euros! Alguns dels elements que inclou són una dessuadora, una gorra, dues samarretes, mitjons i packs de pintura en aerosol i markers professionals. 

Lot regal de productes Montana Colors

D’altra banda, el comerç que protagonitzi la fotografia rebrà com a premi una setmana de publicitat al TOT Barcelona, a cost zero i amb visibilitat al web i a les xarxes socials del mitjà. Una petita ajuda per contribuir a la vida comercial de Barcelona i reconèixer el gran esforç que han fet i fan els nostres botiguers en aquests moments difícils.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa