Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Les visites d’Obama a Barcelona aprofitant el concert de Bruce Springsteen

L’expresident nord-americà, Barack Obama, i la seva dona, Michelle Obama, s’han convertit en el centre de l’expectació barcelonina per la seva vista fugaç a la capital catalana per assistir al concert de Bruce Springsteen. Tots dos aterraran d’aquí a poques hores a Barcelona, i tindran tot el dia de demà per gaudir de la ciutat abans que comenci l’esperat concert del “Boss”.

Segons s’acosta l’esperada arribada dels mandataris americans, el diari El País avança quins punts podrien ser les primeres visites d’Obama i Michelle: la Sagrada Família i el Museu Picasso. Aquestes dues, però, poden no ser les úniques visites que facin a la ciutat. Segons avança el mateix rotatiu, un cop aterrin a l’aeroport del prat, una escorta policial dels Mossos d’Esquadra -sumada a la seguretat privada que duen habitualment- els acompanyarà a l’Hotel la Florida, un allotjament de cinc estrelles a la zona alta de la ciutat.

Es tracta del mateix lloc on passar la nit que ha triat el cantant que actuarà demà i diumenge a l’Estadi Lluís Companys. I de fet, no és l’únic, perquè el cineasta Steven Spielberg i la seva dona, Kate Capshaw, també han optat per venir a la ciutat comtal per veure el cantant de Nova Jersey actuar a Barcelona.

A peu de pista

Segons avança també El País, Obama i Spielberg tenen previst assistir conjuntament al concert del “Boss”, però no volen fer-ho com seria l’habitual, és a dir, des de la llotja presidencial reservat per alts càrrecs i diversos mandataris. La seva idea és presenciar el retorn de Springsteen a Barcelona des de peu de pista. Ara bé, no ho faran barrejats entre els milers d’assistents que ja fa dies que fan cua per tenir el millor lloc, sinó que se’ls prepararà una càpsula segura perquè el puguin gaudir amb tranquil·litat.

A banda d’Obama, al concert també hi assistiran algunes autoritats barcelonines com l’alcaldessa i candidata a la renovació, Ada Colau, i la tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Janet Sanz. Sanz, però, ha negat en una entrevista a Rac 1 que hagin previst una trobada entre elles dues i Obama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa