Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Com visitar el World Press Photo des de casa
  • CA

Sense sortir de casa, sense fer cues, sense comprar entrada… i sense dur mascareta! El World Press Photo (WPP) 2021, on s’exposen les millors fotografies de tot el món de l’últim any, se celebra aquests dies i fins al 12 de desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), però permet als amants d’aquest art gaudir-ne també sense fer ni una sola passa.

A través de la plataforma de cine i sèries en línia Filmin es pot fer una visita per l’exposició. A més, aquesta forma de veure les millors fotografies del món de l’últim any va acompanyada dels comentaris d’una guia, que explica detalls i curiositats sobre els autors i les fotografies que han capturat. Instantànies com La primera abraçada, on es pot veure com la infermera Adriana Silva da Costa s’abraça a Rosa Luzia Lunardi, una dona de 85 anys, a la residència de gent gran Viva Bem, a la ciutat de São Paulo al Brasil. L’únic que les separa és un tros de plàstic. Es tracta d’una instantània del 5 d’agost que reflecteix tota la cruesa de la pandèmia del coronavirus. Està feta pel danès Mads Nissen i ha estat reconeguda com la millor fotografia de l’edició d’enguany.

“La primera abraçada”, la millor fotografia del World Press Photo 2021 / Mads Nissen

Per gaudir del WPP cal ser subscriptor de Filmin. Per als que no ho siguin, aquest és el moment ideal per fer-se’n, ja que hi ha disponible una oferta per la qual pagant 60 euros es pot gaudir durant un any de cinema i sèries de prestigi internacional. Normalment la quota és de 84 euros. Per tant, qui vulgui gaudir d’aquesta exposició des de l’habitació de casa seva, sense haver de desplaçar-se fins al barri del Raval, on es troba el CCCB, ho té fàcil i a més s’estalvia 24 euros. Un altre avantatge: un cop vista l’exposició es pot seguir amb una sèrie o una pel·lícula sense perdre ni un sol segons i amb l’únic esforç d’un clic.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa