Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
[VÍDEO] ‘In art we trust’: la proposta revolucionària del Circ Raluy Legacy
  • CA

El Circ Raluy Legacy escalfa motors per tornar a la capital del país amb un espectacle visual sorprenent per a les festes de Nadal. Després de dos anys d’absència, aquest circ es retroba amb el seu públic de Barcelona i ho fa presentant la seva producció més atrevida i espectacular. Un exclusiu i singular show que desplega tot l’art i “savoir faire” de la família Raluy amb un clar objectiu: viure, sentir i compartir aquest ART tan singular que representa el circ. Es podrà veure entre el 16 de desembre i el 3 de març al Port Vell de Barcelona.

Vídeo d’avançament de l’espectacle

El circ més pur

“Estem davant la producció més visual i emocionant que la família ha creat. No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. Ens hem deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle. Ho havíem de fer així, després d’un temps difícil per la cultura, necessitàvem compartir amb el públic la nostra essència, que no és un altre que la del circ més pur”, comenta Louisa Raluy, codirectora del circ. Fins al 30 d’octubre s’obre la venda d’entrades anticipades, amb importants descomptes fins al 40%. Les sessions duren dues hores i també hi ha dia de l’espectador, que serà el dia de l’estrena, el 16 de desembre, amb totes les entrades a 10 euros.

Una imatge del nou espectacle del Raluy Legacy
Una imatge del nou espectacle del Raluy Legacy

El primer Nadal sense Lluís Raluy

El 29 de desembre de 2021 moria el director de circ i pallasso Lluís Raluy als 79 anys després d’una llarga malaltia. Nascut a Sant Adrià de Besòs, era el patriarca d’una de les famílies més importants del circ a Catalunya i ànima amb el seu germà, Carlos Raluy, d’una saga coneguda per haver conservat el classicisme de dècades enrere i traslladar-se arreu amb una caravana itinerant de carros amb dècades d’història. Feia un temps, però, que la saga s’havia dividit en dos i també hi havia el Circ Històric Raluy, amb Carlos Raluy al capdavant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa